Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus Nord 2 baumas varētu sarūgtināt fanus

    Jaunākie raksti

    Lai arī OnePlus ne tuvu nav viedtālruņu ražotāju topa pieciniekam, tomēr šis ir viens no aprunātākajiem viedtālruņu ražotājiem pasaulē. Iepriekš OnePlus visai aktīvi ik pusgadu izlaida jaunu vai atjauninātu viedtālruni, bet nu ražotājs meties arī budžeta klases lauciņā.

    Pirmās paaudzes OnePlus Nord stabili balansēja uz vidējās klases cenas un ieguvuma attiecības, bet tiek baumots, ka OnePlus Nord 2 varētu svaru kausos nosvērties uz pircējam ne pārāk vēlamo pusi, jo OnePlus varētu otrās paaudzes Nord apveltīt nevis ar Qualcomm, bet gan MediaTek procesoru.

    Reklāma

    OnePlus visus šos gadus bijis uzticīgs Qualcomm, turklāt izmantoti jaunākie un ātrākie Qualcomm Snapdragon procesori, kas vēl vairāk varētu skumdināt zīmola fanus.

    OnePlus Nord 2 tiek gaidīts ar MediaTek Dimensity 1200 procesoru, nevis ar Snapdragon. Uz papīra MediaTek Dimensity 1200 procesors ir visai pamatīgs lēciens uz augšu, kad to salīdzina ar OnePlus Nord Snapdragon 765G. Turklāt uz šī te paša papīra MediaTek Dimensity 1200 procesors ir drīzāk līdzīgs Snapdragon 8xx sērijai.

    Diemžēl MediaTek nav slaveni ar procesoru veiktspēju, turklāt MediaTek darbinātajiem viedtālruņiem ik pa laikam iet secen kāds lielais Android operētājsistēmas atjauninājums. Par MediaTek Dimensity 1200 procesora darbību vēl nevar spriest, bet šāda veida baumas par OnePlus parasti arī materializējas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    wils
    05.03.2021 10:24

    Kārtējais uz aizspriedumiem balstītais apgalvojums. Kad autors ir turējis rokā ar Dimensity darbināmu aparātu?

    05.03.2021 11:17

    Rakstā ir norādīti gan Mediatek procesora plusi, gan potenciālie trūkumi. Autors testējis gana daudz Qualcomm, gana daudz Mediatek veikumus, lai viedoklim varētu uzticēties. Te gan iezīmējas OnePlus jaunā stratēģija, kas novirzās no tām kvalitātēm, kas iepriekš iemantoja lietotāju patikšanu.

    wils
    05.03.2021 12:59

    Runa rit par Mediatek Dimensity – Latvijā oficiālā pārdošanā neesmu redzējis nevienu tālruni ar šīs klases procesoru, tāpēc atļaušos apgalvot, ka raksta autors nav testējis nevienu iekārtu, bet atļaujās izteikt secinājumus.
    Par atjauninājumiem – kurš no Nokia darinājumiem ar Mediatek procesoru (neskaitot ar Android GO darbināmos) nebūtu saņēmis Android atjauninājumu 2 gadu laikā?

    CooL
    05.03.2021 12:20

    Autor, izskatās, ka Mediatek procesoross esi vājzinīgs, jau sen nav problēma ar veiktspēju un tā ir pat labāka nekā snapiem… Gan spēlēs stabilāki, gan veiktspēja lielāka. Kādi vēl atjaunojumi nav pieejami? Pasaki to redmi note 8 pro :). Jā vienīgais, Mediateki ir nedaudz karstāki, tas gan.

    05.03.2021 21:03

    clickbait raksts

    Reklāma