Web Analytics
More
    Reklāma

    Lietotne Cappuccino ļaus dalīties ar īsām un privātām audio ziņām ar ģimeni un draugiem

    Jaunākie raksti

    Pēdējie mēneši ir iezīmējuši iespējamo sociālo tīklu un lietotņu nākotni, kas varētu būt saistīta tieši ar dažāda veida audio materiālu, jo popularitātes vilni uzņēmis vēl viens sociālais tīkls un lietotne Cappuccino. Tās mērķis ir dalīties ar audio ziņām starp saviem tuvākajiem cilvēkiem.

    Lietotnes ideja ir saistīta ar to, ka mūsdienās audio materiāls mums ir jau iepriekš ierakstīts par kādiem tematiem podkāstu formātā, vai arī apgriezienus šobrīd uzņem sociālais tīkls Clubhouse ar reāllaika sarunu veidošanu. Šeit pa vidu savu lomu ir atradis Cappuccino, kura doma ir ļaut lietotājam starp saviem draugiem ierakstīt balss ziņas par noteiktiem tematiem, piemēram, pārrunāt kādu podkāstu, kuru klausās visi grupas biedri. Tāpat tie varētu būt dažādi ar ģimeni saistītie jautājumi, seni skolas biedri un citi domubiedri.

    Reklāma

    Avots: Cappuccino

    Paši lietotnes izveidotāji un idejas autori ļoti lakoniski pasniedz tās nosaukumu – Cappuccino, salīdzinot to ar siltu rīta kafijas dzērienu, kam atbilst saņemtās balss ziņas šajā lietotnē. Lietotājs saņem paziņojumu no rīta par ziņām, un kā rīta kafijas vietā klausās savu draugu un ģimenes domās. Šo ziņu sākumā ieskandinās arī mierīga mūzika. Tāpat sociālās platformas mērķis nav iegūt pēc iespējas vairāk sekotāju, bet tiešām dalīties ar pietiekami sensitīvu un svarīgu informāciju starp tuviem cilvēkiem.

    Es gan šeit neredzu lielu atšķirību starp iespēju uztaisīt īpašu grupu WhatsApp lietotnē un tur ierakstīt balss ziņas par dažādiem tematiem vai arī citos saziņas servisos. Pēc pieejamās informācijas Cappuccino pēdējo nedēļu laikā ir piesaistījuši 225 tūkstošus lietotāju, kas jau nosūtījuši aptuveni 1 miljonu audio ziņu. Šī lietotne ir pieejama gan Android, gan iOS lietotājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma