Web Analytics
More
    Reklāma

    Facebook piedāvā lietotni BARS, kura ikvienam ļauj būt par reperi

    Jaunākie raksti

    Mūsdienu lietotņu pielietojumam nav robežu, jo Facebook testa režīmā ir palaidusi lietotni BARS, kura ikvienam uz brīdi ļauj izmēģināt savus spēkus būt par reperi un radīt savas spēcīgas rīmes, nākotnē kļūstot par potenciālo daļu no kāda vēsturiska sabiedrības notikuma.

    Facebook pētniecības un izstrādes komanda NPE (angliski New Product Experimentation) ir radījusi jau savu otro lietotni, kas saistīta tieši ar mūzikas radīšanas jomu, jo BARS mērķis ir sniegt topošajiem un esošajiem reperiem jau gatavus mūzikas ritmus, tāpat būs pieejami automātiski balss uzlabojumi un pat piedāvāti potenciālie teksti. BARS ļaus arī izaicināt citus lietotājus, lai reālā laikā sacenstos repa dueļos, izmantojot lietotnes piedāvātos tekstus.

    Reklāma

    Lietotne ļaus uzņemt līdz 60 sekundēm garus video, piedāvājot arī dažādus vizuālos filtrus. Tiek uzskatīts, ka šis ir Facebook mēģinājums konkurēt ar šobrīd populāro lietotni TikTok, jo pat lietotāju interfeiss ir balstīts uz horizontālu video ritināšanu. BARS, protams, nav domāta, lai aizstātu ierakstu studijas kvalitāti un iespējas, bet ir vairāk radīta ar mērķi izklaidei, taču Facebook pārstāvji norāda, ka šobrīd arī šis ir lielisks veids, kā dalīties ar savu radošumu.

    Lietotne pagaidām ir pieejama iPhone lietotājiem, un pēc reģistrēšanās attiecīgi būs jāgaida rindā, lai lietotnes atbildīgie piešķirtu tai pieeju. Iepriekš Facebook NPE bija radījuši lietotni Collab, kas ļāva cilvēki veidot un piedalīties mūzikas video, neesot vienā vietā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    capsx
    28.02.2021 18:11

    Nez … storē nemaz nevar atrast …

    gustavs
    01.03.2021 16:14

    Latvijā vēl neiet.

    Aplams
    01.03.2021 16:46
    Reply to  gustavs

    malacis hendrij

    1253
    01.03.2021 20:47

    2021jā tas kādu vēl interesē? reps nebija liela lieta pirms gadiem 20, kad visi gribēja izstāstīt savu sāpi, žestikulējot kā cerebrālie pacienti?

    digitalk
    02.03.2021 04:28
    Reply to  1253

    kad cilvēkveidīgas būtnes neprot dziedāt, tad (tagad moderni, visiem ir tiesības) izpausmei vajag. tu esi pret tiesībām?!? ;)

    ps. es savulaik atļāvos krodziņā piebalsot oriģinālajam izpildītājam, viņas populārai latviešu dziesmai. cik izbrīnīti viņa uz mani paskatījās pēc otrās rindas :( aizvēros un nezināju, kā pareizi stūrītī nokaunēties, tādu vokālo lažu nolaidu… toties norepot es prastu!!!

    Last edited 3 years ago by digitalk
    1012
    02.03.2021 09:31
    Reply to  digitalk

    sasodītā izglītības sistēma, kas nespēja arī man iemācīt dziedāt – bet tā bija viņu iespēja padarīt pasauli labāku.
    protams, labāk lai cilvēki izpaužas dziedot, pat ja tas ir feisbukreps – tas ir vēl viens atgriezts ventilis un mīnus viens riska punkts. īstie reperi, tas gan cits storijs, bet tie jau arī ir apšāvuši viens otru.

    Reklāma