Web Analytics
More
    Reklāma

    Zoom sāks piedāvāt automātiskos subtitrus arī bezmaksas versijas lietotājiem

    Jaunākie raksti

    Videokonferenču rīks Zoom līdz 2021. rudenim plāno piedāvāt automātisko subtitru veidošanu arī bezmaksas lietotājiem, tiesa, šobrīd šai iespējai nepieciešams pieteikties, izmantojot Google Forms anketu.

    Līdz šim subtitrus bija iespējams parādīt tiem lietotājiem, kuri izmanto maksas Zoom versiju, un tie tika veidoti pateicoties mākslīgajam intelektam, vai arī tos nācās pievienot manuāli vai izmantot trešo pušu servisu. Taču tagad šī funkcionalitāte būs pieejama visiem lietotājiem, ļaujot gandrīz ikvienam vēl labāk uztvert runātāja informāciju. Tiesa, vismaz pagaidām šie subtitri ir tikai angļu valodā. Pateicoties straujajai Zoom popularitātei tieši pandēmijas laikā, šī noteikti būs patīkama un ērta funkcionalitāte tiem lietotājiem, kuri sazinās angļu valodā.

    Reklāma

    Šobrīd ir iespējams pieteikties testa versijai, un papildus informācija tiks saņemta e-pastā no paša Zoom. Tikai rudenī ir gaidāms, ka šī funkcionalitāte tiks piedāvāta oficiāli visiem lietotājiem. Automātiskos subtitrus šobrīd var ģenerēt arī konkurentu Google Meet un Microsoft Teams produktos.

    AvotsZoom
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma