Web Analytics
More
    Reklāma

    Zoom plāno konkurēt ar Gmail, gaidāms e-pasts un kalendārs

    Jaunākie raksti

    Zoom videokonferenču serviss nolēmis paplašināt darbību, piedāvājot e-pasta un arī digitālā kalendāra iespējas. Protams, videokonferences, e-pasts un kalendārs kopā zem viena jumta izklausās pēc lieliska plāna, bet plāna realizēšanu varētu traucēt Google ar jau esošo Gmail un Calendar.

    Baumu avoti par Zoom plāniem izsakās krāšņi – tiekot plānots nākamās paaudzes e-pasts, kas satuvinās kalendāra un konferenču darbību vienā veselumā. Te gan jāsaka, ka Google tikko mēģināja veikt to pašu, Gmail lietotnē reklamējot Meet saziņas servisu.

    Reklāma

    Zoom, iespējams, nav ņēmuši vērā, ka Google un Microsoft ar saviem kalendāriem, e-pastiem un saziņas servisiem nekur nepazudīs. Turklāt Microsoft un arī Google jau ir iecirtuši zobus lielo uzņēmumu ikdienā, un diez vai šie giganti tik viegli palaidīs vaļā savu guvumu.

    Pastāv arī aizdomas, ka Zoom kā videokonferenču serviss nespēs pārvilināt potenciālos e-pasta lietotājus, jo cilvēkam ierastais e-pasts tomēr ir svarīgāks par kārtējo videokonferenču saziņas rīku.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Zoomasvētku vecītis
    25.12.2020 16:08

    Kā mēdz teikt krievi, На халяву и уксус сладкий.
    Galvenais, nepalaist garām iespēju pagrābt savu vārdu pirms sobačkas.

    1852
    25.12.2020 16:12

    nav jau 90to beigas, tagad meili vārds@…. nav pieprasīti

    Krotow
    25.12.2020 22:26

    Ja arī par pastkasti Zoom prasīs maksu, tad ar dominēšanu tā būs kā būs.

    Kursors.lv
    26.12.2020 10:08
    Reply to  Krotow

    Saki, ka Zoom tagad dūšīgi jāsāk domāt par to, kam pārdot lietotāju datus, lai varētu atļauties piedāvāt e-pasta pakalpojumu “par velti”? :)

    Reklāma