Web Analytics
More
    Reklāma

    Noplūduši video ar potenciālajām Samsung radītajām papildinātās realitātes brillēm

    Jaunākie raksti

    Sociālajā tīklā Twitter kāds lietotājs dalījies ar diviem neoficiāliem video, kuri, iespējams, potenciāli parāda jaunos Samsung produktus – papildinātās realitātes brilles. Arī Apple strādā pie virtuālo briļļu projekta.

    Vienā no video ir redzamas brilles, kuras nodevētas par Glasses Lite, kas varētu apzīmēt gan dizainu, gan pašu veiktspēju, jo to sniegtās iespējas ir saistītas ar video skatīšanos, video zvanu veikšanu, e-pastu rakstīšanu un arī drona vadīšanu. Tāpat ir atspoguļota speciāla funkcionalitāte, kas brilles aptumšos saulainos apstākļos ar Sunglasses Mode (latviski saulesbriļļu režīms). Šis noteikti ir viens no ikdienas izaicinājumiem ar šo brillēs iebūvēto ekrānu aizmugures apgaismojumu. Vizuāli šīs papildinātās realitātes brilles izskatās pēc parastām brillēm ar pietiekami biezām kājiņām, kurās varētu atrasties visas komponentes. Tāpat arī stikli ir pietiekami biezi, norādot uz ekrāniem tajos.

    Reklāma

    Otrs video, iespējams, atspoguļo jaudīgāku briļļu versiju vai arī kopējo šo produktu konceptu un izmantošanas vīziju, jo tajā tiek parādīts, ka ar tām būs iespējams veikt hologrāfiskos zvanus, kā arī darboties 3D vidē. Kaut kas, ko mēs iepriekš esam redzējuši dažādās fantastikas žanra filmās. Šis modelis ir ļoti līdzīgs pirmajā video attēlotajām Glasses Lite tikai melnā krāsa. Kā norāda Twitter lietotājs “WalkingCat”, tad šie video ir pietiekami uzticami, tomēr nav zināms, vai šādi produkti jau ir Samsung produktu līnijā vai tie ir tikai radīti kā konceptuāla vīzija.

    YouTube pieejamā video šie produkti atspoguļoti pretējā secībā.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma