Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Maps paplašina savas iespējas norēķināties par stāvvietām un sabiedrisko transportu

    Jaunākie raksti

    Google Maps lietotne šajā laikā nav zaudējusi savu aktualitāti, un izstrādātāji turpina tajā piedāvāt jaunas un ērtas iespējas. Iepriekšējā gada rudenī tika ziņots par iespēju apmaksāt autostāvvietas, sadarbojoties ar servisu Passport, bet nu tam pievienojies arī Parkmobile. Papildus būs iespējams norēķināties arī par sabiedrisko transportu.

    Šis ir laiks, kad mēs vēlamies pieskarties svešām virsmām arvien mazāk un mazāk, kā arī esam noguruši no simtiem lietotņu, kuras mums jāizmanto ikdienā, tāpēc šīs jaunās iespējas Google Maps ir tieši laikā no lietotāja skatupunkta. Jau septembrī Google ziņoja, ka sadarbosies ar Passport servisu, bet tagad autostāvvietu apmaksām pievienojies arī Parkmobile. Darbība būs pavisam vienkārši, jo Google Maps lietotnē būs nepieciešams ievadīt stāvvietas laika skaitītāja numuru un veikt maksājumu. Šī iespēja būs pieejama vairāk nekā 400 pilsētās ASV.

    Reklāma

    Avots: Google

    Saistībā ar sabiedriskā transporta apmaksu, Google sadarbosies ar vairāk nekā 80 pakalpojumu sniedzējiem, lai ļautu no Google Maps apmaksāt savu braucienu vai iegādāties speciālās braukšanas kartes. Tiesa, te gan jau sākumā būtu jārada vēlmi atvērt Maps lietotni, lai izvēlētos mērķi un tad samaksātu par transportu. Pieņemu, ka šis būs ērtāk tieši tūristiem, kad, ierodoties jaunā valstī, uzreiz nav skaidrs par transporta apmaksu.

    Jaunās iespējas jau ir pieejamas Android lietotājiem un pēc laika nonāks arī iOS platformā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    19.02.2021 11:48

    Si zina eiropai un vel jo mazak Latvijai ir nenozimiga. Isti neizprotu shis zinjas nozimibu musu pusei. Ta vieta vareja svarigaku lietu uzrakstit.

    KKTK
    19.02.2021 12:09
    Reply to  Oskars

    Nenozīmīgs komentārs, tā vietā varēji svarīgāku lietu uzinstalēt – latviešu klaviatūru :D

    Oskars
    19.02.2021 12:37
    Reply to  KKTK

    Tu labak pastasti, kaa tev shi zinja nodereja? Naksies man tevi apbedinat, bet man nav nepiecieshama latvieshu klaviatura.

    Aldis
    20.02.2021 01:05
    Reply to  Oskars

    Jo sliktāk,ja esi latvietis!

    Aigars Axx
    20.02.2021 10:42
    Reply to  Oskars

    Tiešām, priekš kam sīkajam klaviatūra… Gan jau ies skolā un visu apgūs. ;-)

    Kursors.lv
    19.02.2021 14:16
    Reply to  Oskars

    Šī ziņa ir tiktāl svarīga, lai lasītāji zinātu, ka Google Maps visu laiku apaug ar jaunām funkcijām. Daļa no tām agrāk vai vēlāk atceļos arī uz mūsu pusi un lasītāji būs par to informēti jau laicīgi.

    Reklāma