Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Maps sāk piedāvāt autostāvvietu apmaksas iespēju

    Jaunākie raksti

    Google Maps 2. septembrī sāka piedāvāt jaunu iespēju, ļaujot ne tikai atrast pareizo autostāvvietu, bet nu jau uzreiz arī samaksāt par to. Šīs funkcijas realizācijā sadarbība izveidota starp Google Pay un kompāniju “Passport”. Zināms, ka pirmie norēķināties par stāvvietu uzreiz caur Google Maps varēs lietotāji Teksasas štatā.

    Funkcijas darbība ir pavisam vienkārša – brīdī, kad autovadītāji tuvojas galamērķim, Google Maps piedāvās iespēju samaksāt par kādu no tuvumā esošajām stāvvietām. Kad būsi izvēlējies, kurā autostāvvietā noparkot savu auto, tiks piedāvāta iespēja “Start a new session”, kas pieprasa ievadīt gan izvēlētās stāvvietas numuru, gan arī transportlīdzekļa valsts reģistrācijas numuru, ko pēc tam būs iespēja saglabāt sistēmā, lai jau nākamā stāvvietas apmaksa izdotos raitāka. Pēc tam ar Google Pay atliks tik samaksāt par auto novietošanu.

    Reklāma

    Funkcija darbosies gan uz Android, gan iOS ierīcēm, kā arī par autostāvvietu varēs norēķināties vietnē: pay.google.com/parking. Pagaidām Google un Passport strādā pie tā, lai iespēja samaksāt par stāvvietu Google Maps tiek visiem interesentiem ASV.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma