Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft Office lietotne, kas apvieno trīs galvenos produktus, beidzot pielāgota iPad ierīcēm

    Jaunākie raksti

    Microsoft Office lietotne sevī apvieno Word, Excel un PowerPoint funkcionalitāti vienā vietā, ļaujot darboties ar visiem atbilstošajiem formātiem. Līdz šim lietotne bija speciāli pielāgota Android un iOS ierīcēm, bet iPad gadījumā bija iespējams palaist tikai iOS versiju.

    Tie, kuri ikdienā lieto iPad, noteikti saprot, par ko ir runa, bet ja nē, tad tas nozīmē, ka iOS versija šādā situācijā tiek vienkārši palielināta, un parasti šādas lietotnes ir ļoti neērti lietot planšetdatorā. Taču beidzot 2021. gadā Microsoft Office lietotne ir saņēmusi īpaši pielāgoto iPadOS versiju, kas noteikti varētu uzlabot iespējas izmantot jaunos iPad Air un iPad Pro modeļus ikdienas darbā.

    Reklāma

    Līdz šim bija iespējams izmantot atsevišķas Word, Excel un PowerPoint lietotnes, tā kā principā problēma nebija tik nopietna. Tomēr trīs vienā serviss nedaudz uzlabo to mobilitāti, ka viss ir vienā vietā. Tāpat lietotne ļaus dokumentus ātri pārveidot par PDF failiem un tos parakstīt, piemēram, ar Apple Pencil, šādā veidā vismaz piešķirot kādu lielāku jēgu dārgajai iPad Pro funkcionalitātei.

    Microsoft Office lietotni būs iespējams lietot bez maksas, taču, lai dalītos ar dokumentiem un aicinātu tajos pieslēgties citiem lietotājiem, būs nepieciešams Microsoft 365 konts. Jautājums joprojām paliek aktuāls, vai jaunie iPad Air un iPad Pro modeļi tiešām spēj aizstāt ierasto datoru un cilvēki labprāt izmanto Microsoft produktus tajos.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma