Web Analytics
More
    Reklāma

    Tiešraidē redzams, kā Samsung Galaxy S21 zem ūdens pavadījis vismaz 11 dienas

    Jaunākie raksti

    YouTube platformā kanāla Photo Owl Time Lapse autori, kuri ikdienā piedāvā video saturu  ar paātrinātu laika intervālu (angliski time-lapse), ir dalījušies ar tiešraidi, kurā pārraidīta jaunā Samsung Galaxy S21 darbība zem ūdens. Raksta tapšanas brīdī viedtālrunis zem ūdens bija pavadījis jau 282 stundas, kas ir gandrīz 12 dienas.

    Samsung Galaxy S21 5G apskats – kompakts, ērts, stilīgs

    Reklāma

    Jaunais Samsung Galaxy sērijas tālrunis ir izturējis savu IP68 ūdensaizsardzības testu, jo tas vismaz daļēji joprojām darbojas zem ūdens. Kā norādīts video aprakstā, tad sistēma ir paziņojusi par mitruma klātbūtni, kad bija pagājušas 117 stundas un 53 minūtes. Tajā pat laikā skārienjutīgais ekrāns ar nelieliem pārtraukumiem darbojas joprojām. Ap 241. stundu tika pārbaudīta telefona spēja spēlēt mūziku, kas bija ļoti klusa un nesaprotama.

    Testa laikā atklājies, ka Android hronometrs spēj atspoguļot laiku līdz 99 stundām 59 minūtēm un 59 sekundēm, bet pēc tam ir nepieciešams to manuāli atjaunot un palaist no jauna. Lai telefonu spētu uzlādēt zem ūdens, esot izmantots bezvadu lādētājs, kas piestiprināts akvārija aizmugurē, kurā ir iegremdēts Galaxy S21 modelis. Kopumā gribas ticēt, ka šis video tiešām ir īsts un nav tikai kāds apmāns.

    Būs interesanti pavērot, cik ilgi tad zem ūdens spēs izturēt jaunais Samsung viedtālrunis, bet domāju, ka šī būs ļoti laba neoficiālā reklāma Galaxy S21 sērijas modeļiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Vits
    11.02.2021 11:43

    Aifons 11 Pro nogulēja uzpē 2m dziļumā divas nedēļas.
    Izvilkām, uzlādējām un strādā. Ādas vāciņš oriģinālais gan bij ārā metams.

    Latvietis Latvietis
    11.02.2021 11:50

    Tāpat garantiju atteiks, ja ūdens būs iekļuvis telefonā!

    Romualds
    11.02.2021 12:16

    tur pat nevajag udeni, pietiek ar mitrumu un garantijai chau..

    Aigars Axx
    12.02.2021 01:37
    Reply to  Romualds

    Pieļauju, ka Latvijā pirktajiem atteiks jebkurā gadījumā. Iemesls tiks atrasts. Ja nē, tad vienk paziņos, ka nav ievēroti garantijas nosacījumi bez īpašiem komentāriem.

    Vits
    12.02.2021 09:56
    Reply to  Aigars Axx

    Par laimi, garantija nav nepieciešama. Telefons darbojas kopš vasaras laiviņbrauciena.

    Reklāma