Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus sāk pukstēt par ColorOS 12 piegādāšanu vecākiem viedtālruņiem

    Jaunākie raksti

    OnePlus spēris visai plašu soli, lai aizstātu OxygenOS ar Oppo izveidoto ColorOS, bet nu izskatās, ka viss nebūs tik rožaini, jo OnePlus jau sācis pukstēt par Android 12 un ColorOS radītajām problēmām vecākiem OnePlus viedtālruņiem.

    OxygenOS 12 un ColorOS 12 piegāde vecākiem Hydrogen OS OnePlus  modeļiem nebūs tik vienkārša. Vismaz tā Weibo pasūdzējies OnePlus vadītājs Pīts Lau (Pete Lau). Te gan nevajag mesties un uzreiz žēlot OnePlus, jo šis varētu būt veikls atkāpšanās solis no solījumiem.

    Reklāma

    Ķīnā OnePlus jau pilnībā OxygenOS nomainījis uz ColorOS, bet vecāki Hydrogen OS viedtālruņi varētu būt izaicinājums… vai arī vecais, labais slinkums un cerība, ka neatjaunoto Hydrogen OS modeļu īpašnieki pāries uz jaunākiem OnePlus viedtālruņiem.

    Jau janvāra sākumā ar ColorOS vajadzētu tapt izziņotam OnePlus 10 Pro modelim. ColorOS 12 Ķīnā pieejams OnePlus 9 un OnePlus 9 Pro modeļiem. Baumas gan pagaidām norāda, ka OnePlus 10 sērijas viedtālruņi varētu būt pieejami tikai Ķīnā, bet pārējai pasaulei uz tiem var nākties pagaidīt vairākus mēnešus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma