Web Analytics
More
    Reklāma

    Philips prezentē jauno sporta austiņu sēriju

    Jaunākie raksti

    Gandrīz divas trešdaļas no visiem aktīvā sporta veida piekritējiem (vairāk kā 90% vecuma grupā no 16-24 gadiem) trenējoties izmanto austiņas, tāpēc īpašu sporta austiņu modeļu piedāvātās priekšrocības kļūst arvien pieprasītākas. Jau šobrīd ieņemot nozīmīgu lomu pasaules tirgū, Philips TV&Sound vēlas kļūt par vienu no vadošajiem sporta austiņu zīmoliem, iepazīstinot ar inovatīvo un specializēto sporta austiņu sēriju, kuras fokusā ir izcila ierīces saderība ar ķermeni un tās izturība, augsta skaņas kvalitāte, kā arī jaunas drošības un higiēnas funkcijas.

    Philips sporta austiņas ir ideāla izvēle visiem aktīvā dzīvesveida piekritējiem – kā profesionāliem sportistiem, tā brīvā laika aktivitāšu entuziastiem. Ērti lietojamais bezvadu austiņu klāsts radīts, lai nodrošinātu ierīces drošu piemērojamību ķermenim, vienlaikus garantējot izcilu komfortu un lielisku skaņas kvalitāti. Jaunās sērijas modeļi piestāvēs dažādu sporta veidu cienītājiem, jo tie pieejami plašās stila variācijās, piedāvājot arī kakla lentu (neck band), on-ear austiņas un bezvadu austiņas (TWS).

    Reklāma

    Ikviens modelis šajā sērijā ir noturīgs pret putekļiem un sviedriem, un – atkarībā no konkrētā modeļa – arī ūdensizturīgs, garantējot papildu aizsardzību un produkta ilgu kalpošanas laiku. Jaunā sērija ietver tādas inovatīvās funkcijas kā sirdsdarbības ritma monitorings, kaulu vadāmības skaņa (bone conduction sound) un ultravioletā starojuma tīrīšana. Lietotāju drošībai Philips austiņās ir iebūvētas LED gaismas (A6606 modelim), atstarojošas svītras un ērta skārienvadības kontrole, tādējādi nodrošinot to ideālu piemērotību treniņiem pēc tumsas iestāšanās.

    Philips A7306 Sports TWS In-ear austiņas

    Jaunās A7306 bezvadu austiņas, kas ir Philips šī gada flagmanis, piedāvā izvēli starp trīs dažādas krāsas austiņu spārna galiem un trīs noņemamiem ausu āķiem, kas garantē komfortu un personisku piemērotību. Piemērots stiprinājums aiztur apkārt esošo troksni, toties 9 mm garais draiveris  (austiņas skaļrunis) nodrošina izcilu skaņas kvalitāti un līdz pat 6 stundām ilgu akumulatora darbības laiku, ierīcei esot pilnībā uzlādētai. Ātrā lādēšanas funkcija nodrošina papildu 18 stundas no pārnēsājamā lādētāja, veicot vienas stundas ilgu atskaņošanas uzlādi 15 minūtēs. Šim modelim ir Bluetooth 5.0, tai skaitā ērta Bluetooth ierīču automātiskā noteikšana un gudrā savienošana (Smart pairing).

    Sporta entuziasti savu veiktspēju var izsekot arī ar A7036 modelī iebūvēto sirdsdarbības monitoru, kuru iespējams savienot ar lielāko daļu populāro fitnesa programmu. Rūpējoties par lietotāju drošību, austiņās ir iebūvēta īpaša viena pieskāriena atpazīšanas funkcija, kas nodrošina tūlītēju piekļuvi ārējām skaņām.

    Pateicoties tam, ka A7036 modelis ir ūdensnecaurlaidīgs, kā arī putekļu un sviedru noturīgs, tas garantē ierīces ilgmūžību un lielisku aizsardzību pret negadījumiem. Tā kā tīrība arī ir viena no galvenajām prioritātēm vairumam austiņu lietotāju, A7036 modeli iespējams notīrīt vien 20 sekundēs, izmantojot uzlādes ietvaru ar automātisko UV gaismas tīrīšanas funkciju.

    Philips A6606 – Sports Kaulu vadāmības skaņas austiņas

    Atšķirībā no tradicionālajām “draivera tipa” austiņām, A6606 bezvadu modelis izmanto kaulu vadāmības tehnoloģiju, caur lietotāja vaigu kauliem pārraidot skaņas vibrācijas uz ausi, vienlaikus ļaujot baudīt kvalitatīvu mūziku un brīvi dzirdēt fona skaņas, it īpaši apdzīvotā un noslogotā vidē.

    A6606 modelim ir īpaši viegla, izturīga titāna konstrukcija, kas paredzēta nevainojamai savienojamībai ar velosipēda aizsargķiveri. Papildu drošībai austiņām ir pievienota LED gaisma, ko var regulēt ar Philips austiņu aplikāciju. No vienas uzlādes reizes šīs austiņas nodrošinās 9 stundas ilgu darbību, nodrošinot unikālu klausīšanās pieredzi.

    AfterShokz Aeropex kaula pārvades austiņu apskats

    Philips A4216 – Sports on-Ear bezvadu austiņas

    Philips A4216 bezvadu austiņas ir lieliski piemērotas visām sporta aktivitātēm un āra nodarbēm – austiņas kausiņš aiztur ārējo pasīvo troksni, toties lielie 40 mm draiveri nodrošina detalizētas skaņas kvalitāti ar dziļa basa atskaņošanas iespējām. A4216 modelis ir piemērots lietošanai pat visgarākajos treniņos, jo tam ir īpaši ilgs 25 stundu skaņas atskaņošanas laiks un ātra uzlāde.

    Papildu ērtībai, ergonomiski izstrādātajam un vieglajam A4216 modelim ir atmiņas putu ieliktņus jeb polsterus ar īpašu dzesēšanas gēlu augstas intensitātes sesijām. Polsteri ir pārklāti ar noņemamām un mazgājamām auduma uzmavām, nodrošinot papildu higiēnas aizsardzību.

    Philips A3206 – Wireless Ear-bud’s austiņas

    Philips A3206 modelis apvieno veiktspējas, komforta un drošības funkcijas skriešanai, velo braukšanai un vingrošanas treniņiem. Vieglās austiņas ir ūdensizturīgas, tās ir savienojamas ar Google un Siri platformām, un piedāvā 10 stundu ilgu atskaņošanas laiku. Iespējams izvēlēties trīs ērtus savstarpēji aizvietojamus austiņu spārnu galus un trīs ausu āķus, ierīci pielāgojot individuālām vajadzībām. Kevlar pastiprinātais, gaismu atstarojošais vads nodrošina papildus drošību vājā apgaismojumā.

    Pieejamība Latvijā no 2021.gada aprīļa

    Jaunā Philips sporta sērija iegādei Latvijā būs pieejama pavasarī sākot no aprīļa.

    • Ieteicamā mazumtirdzniecības cena Philips A7306 Sports TWS In-ear austiņām būs sākot no 179,99 eiro (tirgū no maija).
    • Ieteicamā mazumtirdzniecības cena Philips A6606 – Sports Bone Conduction austiņām būs sākot no 149,99 eiro (tirgū no augusta).
    • Ieteicamā mazumtirdzniecības cena Philips A4216 – Sports on-Ear bezvadu austiņām būs sākot no 69,99 eiro (tirgū no aprīļa).
    • Ieteicamā mazumtirdzniecības cena Philips A3206 – Wireless Ear-bud’s austiņām būs sākot no 49,99 eiro (tirgū no aprīļa).
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma