Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus bijušais dibinātājs vēlas tīklā saslēgt visus ar “Neko”

    Jaunākie raksti

    Pagājušā gada novembra sākumā tika paziņots, ka viens no OnePlus dibinātājiem Carl Pei pametis viedtālruņu ražotāju. Viņam ir tikai 31 gads un OnePlus Carl Pei darbojās septiņus gadus. Par lēmumu pamest uzņēmumu Carl Pei sākotnēji paziņoja OnePlus foruma lasītājiem.

    Pēcāk tika paziņots, ka viņam jau izdevies piesaistīt investīcijas 7 miljonu dolāru apmērā jaunam projektam. Jau tobrīd bija zināms, ka tiks izstrādāti produkti tieši audio jomā. Ar piesaistīto finansējumu uzņēmējs plānoja atvērt biroju Londonā, piesaistīt zinošus profesionāļus, kā arī nodrošināt produktu izpēti un izstrādi.

    Reklāma

    Jaunais uzņēmums nodēvēts par Nothing, kā arī šobrīd zināms, ka no uzņēmuma ierīces gaidāmas jau šī gada pirmajā pusē. Nothing mērķis esot piedāvāt tehnoloģiju tirgū kaut ko jaunu un nebijušu. Gaidāmā Nothing tehnoloģija nojauks barjeru starp cilvēku un tehnoloģiju, veidojot vienu veselu digitālo nākotni.

    Tika baumots, ka Nothing būs sava veida mūzikas straumēšanas serviss, bet intervijā Carl Pei atklājis, ka no Nothing gaidāmi dzelži, nevis abonēšanas servisi. Ko tu sagaidi no Nothing?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    29.01.2021 10:39

    sagaidu nothing

    Kristians
    29.01.2021 10:45
    Reply to  digitalk

    Noskaties klipu un: “Ko Tu izgudroji?”. “Neko.” “O, super! Še Tev 7 miljoni.”

    Krotow
    29.01.2021 15:53

    Sagaidu neko. paņēma naudu un uz redzēšanos.

    KKTK
    29.01.2021 16:12

    Es sagaidu, ka Carl Pei pametīs arī Nothing.

    Reklāma