Web Analytics
More
    Reklāma

    “Starship Technologies” piesaista 17 miljonus USD un paplašina piegādes robotu biznesu

    Jaunākie raksti

    Vēl pirms gada robotikas kompānija “Starship Technologies” bija izlolojusi pāris simtus autonomo robotu, kuri piegādā burito un picas studentu pilsētiņās un dažu mikrorajonu iedzīvotājiem. Jāatzīst, ka aizvadītais gads kompānijai bijis visai ražīgs, un nekas neliecina, ka izaugsme apstātos. Tieši pretēji. “Starship Technologies” ir piesaistījusi 17 miljonu USD lielu finansējumu, kas ļāvis pieckārtīgi palielināt autonomo piegādes robotu skaitu līdz 1000 vienībām.

    Kamēr citu uzņēmumu eksistence Covid-19 dēļ karājas mata galā, “Starship Technologies”, varētu teikt, visai veiksmīgi šai krīzei tiek cauri. Pandēmijas laikā kompānijai pat veidojas darbu kalni, jo restorāni sākuši piedāvāt ēdienu ar piegādi. Šeit lieti noder “Starship Technologies” autonomie piegādes roboti. Ar tiem līdz 2021. gada janvārim kopumā veikts apaļš miljons ēdiena piegāžu. Vienlaikus uzņēmums nenogurstoši domā par paplašināšanos. Plānos ietilpst palielināt ēdienu piegādes no 15 studentu pilsētiņām, kas ir šobrīd, līdz 100 šī gada vasaras beigās.

    Reklāma

    Mazliet statistikas. Avots: “Starship Technologies”

    Runājot par 17 miljonu ASV dolāru lielo finansējumu, lielāko daļu no tā izsnieguši investori “TDK Ventures” un “Goodyear Ventures”. Līdz ar to 2014. gadā radītajā “Starship Technologies” kopumā investēti 102 miljoni USD. Kompānija gan atteikusies izpaust, kāda ir tās pašreizējā vērtība.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma