Web Analytics
More
    Reklāma

    Uzņēmējus aicina 10 dienās ekspertu vadībā izveidot interneta veikalus

    Jaunākie raksti

    No 28. janvāra līdz 8. februārim Kurzemes Biznesa inkubators sadarbībā ar Digitālo mārketinga fabriku un Mozello mājas lapu izstrādes platformu organizē apmācības “Biznesa Restarts: E-veikala akselerators”, kurā ikviens jaunuzņēmums vai mazais uzņēmums soli pa solim ekspertu vadībā izstrādās interneta veikalu Mozello mājaslapu izstrādes platformā. Aicinām pieteikties apmācībām šeit: biznesarestarts.lv

    “COVID-19 pandēmija ir bijis ārkārtīgi izaicinošs laiks uzņēmējiem visā pasaulē un tā uz visiem laikiem ir mainījusi tiešsaistes iepirkšanās paradumus. Tikai digitālo tehnoloģiju un interneta sniegtās iespējas ļauj cilvēkiem joprojām savstarpēji nepārtraukti sazināties un uzņēmējiem turpināt uzrunāt klientus attālināti, piedāvājot iegādāties savus produktus un pakalpojumus. Lai atbalstītu uzņēmējus un mudinātu pārnest savu darbību e-vidē, organizējam intensīvu apmācību ciklu “Biznesa Restarts: E-veikala akselerators,” stāsta Kurzemes Biznesa inkubatora valdes priekšsēdētājs Salvis Roga.

    Reklāma

    E-veikala akseleratorā dalībnieki uzzinās par internetveikala tehnisko izveidi, satura strukturēšanu un vizuālo saturu. Katrai lekcijai sekos praktiski uzdevumi un, kas svarīgi, mentoru atbalsts un padomi visa apmācību cikla garumā. Tostarp dalībnieki savā starpā sacentīsies par organizatoru simpātiju balvām – Kurzemes Biznesa inkubatora pakalpojumi 500 EUR vērtībā, Digitālās mārketinga fabrikas pakalpojumi 250 EUR vērtībā, darba stacijas “Green Tech Hub” telpās 3 mēnešu garumā 300 EUR vērtībā un Mozello Premium Plus 1 gada hostings.

    Dalībniekus lapas tehniskajā izveidē un satura strukturēšanā apmācīs Mozello dibinātājs un galvenais dizaineris Kārlis Blūmentāls un Mozello mārketinga vadītājs Bruno Vēberis. Savukārt, par e-veikala dizainu un satura noformējumu stāstīs Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskolas tīmekļa vietņu tehnoloģiju un datorikas pasniedzējs un SIA “webART” valdes loceklis Māris Kūlis.

    Veidojam Kursors.lv interneta veikalu ar Mozello

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    21.01.2021 21:50

    Un ja viņi sāks tirgot tos savus internetveikalus, sakarīgs atbalsts arī būs?

    Reklāma