Web Analytics
More
    Reklāma

    Kompānija “Binatone” prezentē sejas masku, kas aprīkota ar mikrofonu un austiņām

    Jaunākie raksti

    Rit pēdējā tehnoloģiju izstādes “CES 2021” diena, taču kompānijām ir vēl daudz risinājumu, ko atrādīt un lepni teikt: “Tas ir mūsu!”. Šādi par savu darinājumu, domāju, noteikti var sacīt Lielbritānijā bāzētais telekomunikāciju uzņēmums “Binatone“, kas radījis sejas masku “MaskFone”, kurā iestrādāti mikrofoni un austiņas, tādējādi uzlabojot sarunu kvalitāti publiskās telpās.

    Lai arī sejas masku nēsāšana ir obligāta prasība ikvienā publiskā telpā, tās vienlaikus mazina sarunas kvalitāti ne tikai sarunājoties pa telefonu, bet arī klātienē. Līdz šim tā bijusi sava veida problēma, kam “Binatone” radis risinājumu. Sejas maska “MaskFone” izgatavota no ūdensizturīga, elpojoša un mazgājama auduma. Tajā iestrādāta arī kabata filtriem. Taču ir vairākas lietas, kas to atšķir no citām sejas maskām.

    Reklāma

    Pirmkārt, “MaskFone” var izveidot bezvadu savienojumu ar tālruni. Otrkārt, tā ir aprīkota ar mikrofoniem un austiņām, kas ļaus bez problēmām sarunāties arī sabiedriskās vietās. Treškārt, ar vienu pieskārienu maskai pievienosi Google asistentu, kā arī tās sānos atrodamas kontroles pogas. Papildus tam visam risinājums nāk komplektā ar lietotni “Hubble Connect”, ko var izmantot lietotāja balss uzlabošanai.

    “MaskFone” iespējams iegādāties uzņēmuma mājaslapā par 50 eiro. Izskatās, ka piegādās arī uz Latviju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma