Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony laiž klajā trīs jaunus bezvadu mikrofonus – ECM-W3, ECM-W3S un ECM-S1

    Jaunākie raksti

    Paplašinot jau esošo mikrofonu klāstu, Sony nāk klajā ar trim jauniem bezvadu mikrofoniem: ECM-W3 un ECM-W3S, kā arī bezvadu straumēšanas mikrofonu ECM-S1. Inovatīvie mikrofonu modeļi ir kompakti, viegli, mitruma un putekļu izturīgi, kā arī ar uzlabotu mobilitāti, kas dod iespēju satura veidotājiem ierakstīt augstas kvalitātes audio saturu dažādās vidēs un apstākļos.

    ECM-S1, ECM-W3 un ECM-W3S – daudzpusīgi un ērti lietošanā

    Galvenā atšķirība starp ECM-W3 un ECM-W3S ir tā, ka ECM-W3 ir iebūvēts divu kanālu uztvērējs un divi mikrofoni, savukārt ECM-W3S ir viena kanāla uztvērējs un viens mikrofons. Tomēr, neatkarīgi no tā, abi modeļi būs piemēroti dažādiem video projektu formātiem un filmēšanas apstākļiem. Intervijām vislabāk derēs ECM-W3, savukārt vlogu veidošanai, lai panāktu skaidru un izteiksmīgu balss ierakstu un dabīgās skaņas kvalitāti – ECM-W3S. Abi mikrofoni garantē augstas kvalitātes skaņas uztveri arī tad, ja skaņas objekts atrodas attālumā, vienlaikus slāpējot nevēlamos trokšņus. Ērtākai lietošanai komplektā iekļauts mikrofona turētājs, kas atvieglo uztvērēja un mikrofonu pārnēsāšanu, un nepieciešamības gadījumā var tikt izmantots kā statīvs.

    Reklāma

    Savienojumā ar Multi Interface Shoe pieslēgvietu, kura atbalsta digitālo audio interfeisu, audio signāls tiek tieši pārsūtīts uz kameru digitālā formātā, nepazeminot skaņas kvalitāti. Papildus mikrofonos iebūvēta arī USB Type-C pieslēgvieta un 3,5 mm audio izeja, kas ļaus savienoties ar dažādām ierīcēm, piemēram, kameru, viedtālruni, datoru u. c. Mikrofons ir aprīkots ar uzlādes futrāli, ko ērti paņemt līdzi. Pilnībā uzlādētus ECM-W3 un ECM-W3S mikrofonus var lietot līdz pat 6 stundām.

    ECM-S1 – viss vajadzīgais vienā!

    Profesionāliem videogrāfiem un video satura veidotājiem, kuriem nepieciešama augstākās kvalitātes skaņa tiešraidēm vai podkāstiem, ECM-S1 bezvadu straumēšanas mikrofons būs ideāls sabiedrotais. Kompaktais un vieglais korpuss, kas aprīkots ar trim 14mm mikrofona kapsulām, nodrošinās dabīgu un kvalitatīvu balss ierakstu, ļaujot izvēlēties vēlamo audio uztveršanas režīmu: vienvirziena, daudzvirzienu vai stereo. Ikdienas lietošanā noderēs arī ērtā savienojamība ar dažādām ierīcēm, turklāt stabils bezvadu pieslēgums būtiski samazinās audio un video plūsmas kavēšanos, pretēji mikrofoniem, kas pievienoti ar vadu.

    ECM-S1 ir aprīkots ar pop filtru, lai mazinātu runātāja elpas radītos trokšņus brīžos, kad mute ir pārāk tuvu mikrofonam. Papildus ērtībām mikrofonam komplektā iekļauts arī statīvs, kura leņķi un novietojumu var pielāgot pēc nepieciešamības.

    Mikrofons ir aprīkots ar skaļuma līmeņa regulējošo slēdzi, kas ļauj intuitīvi regulēt skaņas ieraksta līmeni atkarībā no apstākļiem. Pateicoties Bluetooth 5.3 (Bluetooth Low Energy) un LC3Plus (Low Complexity Communication Codec)  visi 3 mikrofoni garantē zemu enerģijas patēriņu, nezaudējot izcilu skaņas kvalitāti. Turklāt, lai skaņas ieraksta laikā novērstu nejaušus pārtraukumus, ECM-S1 mikrofons ir aprīkots ar indikatora lampiņām, kuras apstiprinās sekmīgu darbību. LINK indikatora lampiņa norāda pārraides statusu starp mikrofonu un uztvērēju, bet POWER indikatora lampiņa brīdina, kad akumulatora uzlādes līmenis ir pārāk zems. Pilnībā uzlādētu ECM-S1 bezvadu straumēšanas mikrofonu var lietot līdz pat 13 stundām.

    Augstas kvalitātes audio uztveršana un izcila trokšņu slāpēšana

    Visi trīs jaunie mikrofoni ir aprīkoti ar trokšņu mazināšanas filtru fona trokšņu klusināšanai un zemfrekvenču filtru vibrāciju un zemas frekvences trokšņa klusināšanai, piemēram vēja, gaisa kondicioniera vai vibrācijas trokšņiem. Šie filtri izmanto digitālo signālu apstrādi, palielinot audio kvalitāti ierakstīšanas stadijā, tādējādi samazinot nepieciešamību pēc sarežģītas pēcapstrādes. Tāpat arī mikrofonu komplektācijā iekļautais vējsargs efektīvi samazina vēja, kā arī elpošanas radītos trokšņus.

    Sony jaunākie mikrofoni, tostarp ECM-W3, ECM-W3S un ECM-S1, apliecina Sony apņemšanos ieviest inovācijas un tiekties uz izcilību. Sony turpina attīstīt tehnoloģijas, ļaujot satura veidotājiem baudīt izcilu skaņas kvalitāti un izmantot to, lai radītu daudzveidīgu saturu.

    Cenas un pieejamība

    ECM-S1 būs pieejams jau 2023. gada oktobrī, savukārt ECM-W3 un ECM-W3S bezvadu mikrofoni būs pieejami no 2023. gada novembra.

    ECM-W3 mikrofona cena būs aptuveni 500 EUR, savukārt ECM-W3S 370 EUR, bet ECM-S1 450 EUR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma