Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus izziņo Band fitnesa aproci ar skābekļa mērītāju un divu nedēļu akumulatoru

    Jaunākie raksti

    OnePlus ceļš un filozofija bijusi ļoti mainīga – no flagmaņu killera OnePlus paši pārtapa par flagmaņiem (ar 8 Pro vismaz cenu ziņā), tad nāca budžeta un gandrīz arī ultra budžeta klase (Nord un N100), un tagad ir kārta pievērsties arī fitnesa aprocēm. Par fitnesa aproces izziņošanu nebrīnīsies neviens, jo fitnesa gadžeti ir ļoti pieprasīti.

    OnePlus Band ir klasiskas, garenas kapsulas formas ierīce ar IP68/65 mitruma un putekļu noturību un 1.1 collas AMOLED ekrānu. OnePlus Band atpazīst skārienus un žestu ievadi, fitnesa aproce saņēmusi sirdsdarbības sensoru ar spēju izmērīt arī SpO2.

    Reklāma

    OnePlus Band iebūvēti 13 dažādi sporta aktivitāšu režīmi, kuru skaitā ir joga un krikets. OnePlus apgalvo, ka ar vienu uzlādi Band fitnesa aproce spēs nodzīvot līdz 14 dienām, bet tas būs ar atspējotu sirdsdarbības sensoru. Diemžēl OnePlus Band uzlādei nāksies izņemt pašu ierīci no rokas siksniņa, te noteikti uzvarētājs ir Xiaomi Mi Band 5, kam ir līdzi magnētiska uzlādes ierīce.

    OnePlus Band faktiski ir pārsaukta Oppo Band aproce, kas tika izziņota pagājušā gada jūnijā, bet tā nav pieejama ārpus Ķīnas.

    OnePlus Band cena varētu būt kaut kur starp 35 un 50 eiro, fitnesa aproce vēl nav parādījusies OnePlus Eiropas tiešsaistes veikalā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Andris
    12.01.2021 10:00

    Cik noderīgi ir šie skābekļa mērītāji?

    Reklāma