Web Analytics
More
    Reklāma

    “BMW” šonedēļ plāno prezentēt nākamās paaudzes “iDrive” multimediju sistēmu

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotājs “BMW” šonedēļ tiešsaistē notiekošajā tehnoloģiju izstādē “CES 2021” prezentēs savu nākamās paaudzes “iDrive” multimediju sistēmu. Sistēma pilnībā tiks izrādīta gada turpinājumā, bet tā debitēs “BMW” elektriskajā flagmanī “iX”, kas pie klientiem sāks nonākt gada otrajā pusē.

    Šogad aprit tieši 20 gadi kopš brīža, kad “BMW” sāka izmantot “iDrive”, pirmoreiz to lietojot 7. sērijas sedanā ar rūpnīcas kodu E65. Jaunā sistēma būs pašreizējās multimediju sistēmas evolūcija un loģisks turpinājums. Pašreizējā “iDrive” versija tiek uzskatīta par vienu no labākajām, visvienkāršākāk lietojamajām sistēmām autobūvē.

    Ražotājs sola, ka jaunā sistēma attiecības starp mašīnu un tās vadītāju pacels jaunā līmenī, mašīnā palielinoties pieejamajam funkciju klāstam un to sarežģītībai. Autoražotājs skaidro, ka sistēma izmantots mākslīgais intelekts, savukārt uzlaboti sensori labāk redz un izprot vidi, kurā mašīna atrodas. “BMW” paziņojumā norāda, ka braukšanas un parkošanās darbības tādējādi tiek padarītas automātiskākas nekā līdz šim, netieši norādot uz uzlabotām autonomās braukšanas īpašībām. Tāpat tiek atzīmēta arī tiešsaistes servisu pieejamība, piemēram, mašīna spēj saņemt un nodot informāciju citiem “BMW” transportlīdzekļiem par bīstamiem ceļa apstākļiem.

    AvotsAutocar
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LAN
    12.01.2021 14:19

    O beidzot varēs normāli sildīties automašīnā arī lādēšanās laikā?
    https://youtu.be/-cFmz30pr2Y

    Aigars Axx
    12.01.2021 22:47
    Reply to  LAN

    Neaizmirsti, ka sildies ar elektrību, kas ir dārgākais sildīšanās veids, pie tam par dubultu tarifu, ja tas nav no mājas tīkla. :-)

    Elektriķis
    13.01.2021 10:06
    Reply to  Aigars Axx

    Cimdi un cepure arī maksā naudu. Kad esi nosalis, nauda nav pirmajā vietā.

    Reklāma