Web Analytics
More
    Reklāma

    Video redzams prototips Apple ierīcei, kura varēja būt iPod vai Apple Watch

    Jaunākie raksti

    Publiskajā telpā un medijos parādījies kāds video ar speciālā apvalkā ieliktu Apple Watch prototipu, lai to varētu testēt tikai no lietošanas viedokļa, netiekot klāt citiem tehniskajiem risinājumiem. Beigu beigās tam izskatoties pēc iPod mūzikas atskaņotāja.

    Šis, iespējams, ir ļoti vērtīgs materiāls, kas sniedz ieskatu kā notiek Apple produktu testēšana un attīstība, jo uz šīs ierīces iepakojuma ir sniegta informācija par to, ka šī iekārta ir iekļauta speciālajā Apple produktu drošības programmā – Ultra security program. Tātad tas ir kāds produkts, par kura esamību parastajiem lietotājiem nevajadzētu uzzināt, un tas ir pieejams tikai testētājiem, kā arī tas noteikti būs jāatgriež. Papildus tam ir šis speciālais apvalks, kas daļēji nosedz un slēpj potenciālo preces izskatu.

    Reklāma

    Avots: AppleDemoYT

    Kā jau minēju, tad ierīci visdrīzāk ir Apple Watch prototips, tāpēc video ir redzams, ka ikonas ir izkārtotas mazos apļos, kā tas šobrīd ir tieši watchOS operētājsistēmai. Testētājiem ir īpaši izveidota lietotne Lisa Tester ar atbilstošā tēla seju no seriāla “Simpsoni”. Tā ļauj veikt izmaiņas lietotāja interfeisā. Speciālais apvalks ir attiecīgi aprīkots ar centrālo vadības pogu, un divām skaļuma regulēšanas pogām līdzīgi iPhone, kuras gan nedarbojas.

     

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma