Web Analytics
More
    Reklāma

    Twitter nopērk podkāstu aplikāciju “Breaker”, lai uzlabotu audio tērzēšanas istabas “Spaces”

    Jaunākie raksti

    Aizvadītā gada nogalē Twitter paziņoja, ka sāk testēt vienu no savām jaunākajām funkcijām – audio tērzēšanas istabas “Spaces”. Ar mērķi pilnveidot “Spaces” sniegtās iespējas Twitter nupat iegādājies podkāstu aplikāciju “Breaker”, kas jau kopš savas darbības sākuma 2016. gadā koncentrējas uz kopienas un sociālās dzīves elementiem.

    Saskaņā ar Twitter inženierzinātņu vadītāja Maikla Montano (Michael Montano) teikto – podkāstu aplikācijas iegāde ļaus uzlabot Twitter publiskās komunikācijas kvalitāti. Savukārt “Breaker” līdzdibinātāja Lea Kalvere (Leah Culver) pauda saviļņojumu par iespēju palīdzēt radīt audio sarunu nākotni.

    Reklāma

    Jāpiezīmē, ka pašlaik Twitter audio tērzēšanas istabas izmēģina ļoti ierobežots skaits lietotāju. Pagaidām nav precīzas informācijas par to, kādu tieši risinājumu no savas puses sniegs podkāstu lietotne “Breaker”. Vienlaikus tās attīstītā podkāstu stila iespēja eksportēt sarunas vēlākai atskaņošanai, iespējams, palīdzēs Twitter radīt jauna veida diskusijas, kuras varētu klausīties ne tikai tiešsaistē. Kas attiecas uz pašu podkāstu lietotni – tās darbība tiks pārtraukta 15. janvārī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma