Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaungada sagaidīšanas laikā veikts rekordliels WhatsApp zvanu skaits

    Jaunākie raksti

    Pandēmijas laiks, kad lielā daļā pasaules ir pulcēšanās ierobežojumi, kas ietekmēja arī jaunā 2021. gada sagaidīšanu, ir ļāvis sasniegt rekordaugstu zvanu skaitu vienā dienā lietotnē WhatsApp.

    Šie skaitļi patiešām ir iespaidīgi, un, salīdzinot ar 2020. gada sagaidīšanas nakti un gada pēdējo dienu, tie ir auguši pat divas reizes, sasniedzot aptuveni 1,4 miljardus video un balss zvanus. Tāpat šī aktivitāte ir lielāka nekā pandēmijas sākumā martā, pārsitot visus lietotnes rekordus. Liela cilvēku aktivitāte ir bijusi arī Instagram un Facebook lietotnēs, 55 miljoniem izmantojot iespēju tajās pārraidīt reāllaika video. 2020. gada beigu ceturksnī WhatsApp ziņoja, ka jau tad dienā notika 100 miljardu ziņu apmaiņa lietotnē.

    Reklāma

    Facebook norāda, ka ir veikti ļoti lieli efektivitātes uzlabojumi, lai spētu nodrošināt šādu datu plūsmas apjomu savās lietotnēs, kā arī darbinieki ir speciāli strādājuši šajā svētku laikā, lai uzraudzītu to visu darbību. Šis noteikti ir “pļaujas” laiks dažādām saziņas lietotnēm līdz brīdim, kad mēs sāksim atgriezties pie lielākiem cilvēku kontaktiem. Tiesa, nevar noliegt, ka pateicoties mūsdienu tehnoloģiskajām iespējām mēs vismaz spējam sazināties attālināti un redzēt viens otru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma