Web Analytics
More
    Reklāma

    WhatsApp vienā dienā notiek vidēji 100 miljardu ziņu apmaiņa

    Jaunākie raksti

    Gada noslēdzošais ceturksnis ir laiks, kad lielās korporācijas daļās ar saviem finanšu rezultātiem par trešo ceturksni, kas nozīmē, ka bieži vien tiek atklāti citi nozīmīgi skaitļi. Piemēram, Facebook savu finanšu rezultātu pārskatīšanas reizē dalījies ar informāciju, ka tam piederošajā WhatsApp šobrīd vienā dienā notiek apmēram 100 miljardu ziņu apmaiņu.

    Tieši tik daudz vienā dienā ziņu tika nosūtītas gada pēdējā dienā, tāpēc jau tagad šis ir uzskatāms par visai augstu rādītāju. Protams, mūsu dzīves pēdējo mēnešu laikā ir krietni mainījušās, tieši digitālajiem saziņas līdzekļiem kļūstot par svarīgākajiem komunikāciju kanāliem. Tāpat WhatsApp principā šobrīd nav konkurences un tas cīnās pats ar sevi vai, piemēram, Facebook Messenger, taču tie ir grupas uzņēmumi. WhatsApp šobrīd ir vairāk nekā 2 miljardi lietotāju, kas ir gandrīz ceturtā daļa pasaules iedzīvotāju.

    Reklāma

    Ieskatam vēsturē, tad 2016. gadā vienas dienas ziņu apjoms sasniedza 60 miljardus, kas četru gadu laikā pieaudzis par 40 miljardiem dienā. Izklausās visai iespaidīgi. Arī Apple paziņojis, ka iMessage aktivitāte šajā laikā ir ļoti augsta, tiesa netika minēti konkrēti skaitļi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    0924
    01.11.2020 13:53

    Kā – nav konkurences? TG + DUO dēļ arvien mazāk izmantoju vatsapu, faktiski, tikai sakariem ar dažiem cilvēkiem.

    Krotow
    02.11.2020 11:11
    Reply to  0924

    Laikam atkarīgs no ikdienas “burbuļa”. Man apkārt visi pēc Skype fiasko pamatā aizmigrējuši uz WhatsApp. Un kāda jēga no klienta, kuru citi nelieto?

    2138
    02.11.2020 21:38
    Reply to  Krotow

    Atklāšu briesmīgu noslēpumu – pat uz lētajiem androidiem var uzinstalēt un izmantot vairākus saziņas klientus. Nav jau laulība, ka viens un tikai viens)
    WA man ir, vienkārši maz izmantoju.

    Krotow
    02.11.2020 23:07
    Reply to  2138

    Tas ir jau sen zināms. Vnk WhatsApp šobrīd ir plašāk izplatīts, par spīti tam, ka vēl nesen tam reģistrācijai vajadzēja reālu mobilo numuru. Par to ir viedoklis. Savulaik Skype interneta pļāpām un pēc tam arī biznesam saziņai bija tāds kā “industrijas standarts”. Kad kļuva populāri iOS un Android bāzētie smartfoni, šo sistēmu Skype klients tehniski nebija tik labs, cik WhatsApp. Microsoft tur visus salaida tintē – gan ar standarta iespējām gan ar baterijas un mobilo datu trafika rijību. Tā arī WhatsApp kļuva par jauno Skype. Šobrīd kaut ko privāti vieglāk ir nosūtīt WhatsApp, nekā meklēt kaut ko citu.

    1208
    03.11.2020 08:51
    Reply to  Krotow

    Mjā, man pēdējais kontakts arī palika bez Skaipa – neapdeitots Win7 vairs nepalaiž tagadējo Sk. versiju. Saka, ka Duo esot tas pats skaips, tikai mazāks (jo telefonā) )

    Edgars
    02.11.2020 10:43

    Telegram?

    Janis Murnieks
    03.11.2020 09:40

    Un tad WhatsApp salīda visi, kas iepriekš pat Skype nebija un tas pārvērtās par miskasti ar kapeiksipēju zvaniem no slikta pārklājuma zonām un ļoti noderīgiem un dikti smieklīgiem kaķu/suņu/mērkaķu/homoerectus video klipiņiem .

    Uz esošā telefona Whatsapp nekad nav ticis instalēts , uz iepriekšējā atradās “banlistē” jeb ar apgraizītām iespējām – lai pats nešķiļās klāt utt .

    rezumē – ir aprindas , kur Whatsapp ir aptuveni tas pats , kas draugiem.lv :D

    Reklāma