Web Analytics
More
    Reklāma

    Oficiāli apvienoti Messenger un Instagram čati

    Jaunākie raksti

    Facebook plāns apvienot Messenger un Instagram čatus ieguvis aprises. Kompānija sāks vairāk Messenger funkciju integrēt Instagram čatā, tostarp, ļaus nosūtīt ziņas no vienas platformas otrā. Šo funkciju Facebook uzsāka testēt šajā vasarā, bet šobrīd Messenger un Instagram čatu apvienošana ir pabeigta, un pēc pāris mēnešiem šīs izmaiņas ieraudzīs arī ikviens lietotājs.

    Zināms, ka abu čatu apvienošana ļaus Instagram lietotājiem sasniegt tos kontaktus, kuri lieto Messenger, taču nelieto Instagram. Tāpat Messenger lietotāji varēs tērzēt ar draugiem, kuri izmanto tikai Instagram. Vienlaikus Facebook norāda, ka lietotājiem joprojām būs izvēle, ar ko komunicēt vienā vai otrā platformā.

    Reklāma

    Avots: Facebook

    Norādīts, ka šīs izmaiņas saistītas ne tikai ar vēlmi padarīt komunikāciju šajās lietotnēs ērtāku, bet arī fakts, ka Instagram čats funkciju ziņā krietni iepaliek no Messenger.  Izmaiņas ļaus Instagram lietotājiem sūtīt ziņas, pievienojot papildus emocijikonas, sniegs iespēju automātiski izdzēst konkrētas sarunas. Sagaidāmi arī citi atjauninājumi, kas pašreiz jau ir Messenger, bet nav Instagram lietotājiem.

    Lai arī cik derīga vai tieši pretēji – nevajadzīga Messenger un Instagram čatu apvienošana šķistu, joprojām darbojas brīvprātības princips, nespiežot lietotāju obligāti izmantot jaunās iespējas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    DMG
    01.10.2020 11:26

    A man liekas noderīgi. Bieži sanāk uzdurties kādam, kas lieto tikai Instagram. It īpaši, kad runājam par cilvēkiem ārpus Eiropas. Bet Instagram čats maigi sakot ir kaka. Tāpēc šādas izmaiņas es tikai atbalstu.

    Krotow
    01.10.2020 19:51

    Tātad atkal būs jāmeklē veids kā tikt vaļā no nejauši ieklīduša viiiiiiiiiiiii tipa spama caur kāda jaunāka radinieka profilu.

    zirgs
    02.10.2020 09:45

    mēģina pirms potenciālās fb un ig sadalīšanas maksimāli saintegrēties, lai parādītu, ka tas patiesībā ir viens serviss un nav sadalāms. nekas, gan jau whatsapp un ig ar varu nogriezīs nost no fb

    Reklāma