Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple AirPods Max lietotāji ziņo par kondensāta veidošanos austiņās

    Jaunākie raksti

    Bezvadu over-ear austiņas Apple AirPods Max tika izziņotas mazāk kā pirms mēneša, bet tās jau ir atnesušas pirmos pārsteigumus, kas ir ūdens kondensāta veidošanās tajās. Protams, šis ir gards kumoss Apple nīdējiem. Arī mūsu acīgie lasītāji komentāros bija minējuši par šo problēmu.

    Daļa jauno AirPods Max lietotāju, kuras kā jau zināms maksā bargu naudu – 629 eiro, ir sūdzējušies par ūdens pilienu veidošanos pašās austiņas aiz noņemamā auss spilventiņa, kā arī dalījušies ar bildēm savos sociālajos tīklos. Tas, protams, piesaistījis arī citu austiņu īpašnieku uzmanību, kas norāda uz šādu situāciju. Tas gan kopumā nav tik liels pārsteigums, jo AirPods Max galvenokārt ir veidotas no metāla, kas nozīmē, ka tās var kļūt pietiekami aukstas, lai pēcāk siltākā un mitrākā gaisā piesaistītu mitrumu.

    Reklāma

    Šeit gan domas dalās, vai tomēr tas saistīts ar ļoti ilgo austiņu lietošanu, piemēram, 12h no vietas, kas principā notiks tikai ar mazu daļu lietotāju, kā arī fizisku aktivitāšu laikā tas arī būtu vairāk pieņemami. Bet tieši par vienkāršu ikdienas lietošanu istabas temperatūrā domas dalās, jo tomēr ne lietošanas laikam, ne ārējiem apstākļiem nevajadzētu radīt šādu situāciju.

    Tomēr tā kā par problēmu komentārus dalās arī citi austiņu lietotāji, tad tā acīmredzot ir pietiekami aktuāla un, protams, izraisa izbrīnu un sašutumu pašos īpašniekos. No 629 eiro vērta produkta un uzņēmuma Apple gribētos sagaidīt, ka būs komentārs par radušos situāciju. Jo nav izslēgts, ka kondensāts var bojāt pašus skaļruņus un austiņas.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LAN
    02.01.2021 10:58

    Tikai vēl viens pierādījums, ka dārgāks ne vienmēr ir labāks.

    Zūmeris
    02.01.2021 11:14
    Reply to  LAN

    Piekrītu. No savas pieredzes ir sanācis vilties Apple ierīču kvalitātē (iphone, mb air), tāpēc tas ir plaši kultivēts mīts vai puspatiesība, ka dārgais Apple kvalitātes zinā ir pārāks nekā konkurenti. Tā gluži nav.

    Edgars Briedis
    03.01.2021 20:30
    Reply to  Zūmeris

    Ar Androīd ierīcēm (LG, Sony, Samsung) un laptopiem HP, Dell, Asus man ir nācies vilties daudz vairāk.
    Brāķi mēdz gadīties visiem, tomēr ir fakts, ka Apple ierīces kalpo ilgāk.

    Markss
    04.01.2021 14:31
    Reply to  Edgars Briedis

    Kam kalpo, kam – nekalpo. No savas pieredzes un apkartejo loka info, varetu likt +/- vienadibas zimi starp Apple u.c. razotaju “high end” ietaisēm. Personigi esmu vilies Apple, bet ta ir mana personiga pieredze ar vinu produkciju.

    Gastons Gašpuitis
    02.01.2021 16:23

    You just wear it wrong! No iphone 4 sērijas kad zuda zona: You just hold it wrong”.

    Krotow
    03.01.2021 15:38

    Kondensāts austiņās pierāda, ka Apple austiņu lietotājiem no ausīm nāk tvaiks. Tātad cita dzīvnieku suga.

    LAN
    03.01.2021 16:49
    Reply to  Krotow

    Tātad viņi visvairāk “vārās” komentāros. :D

    Reklāma