Web Analytics
More
    Reklāma

    Caviar apzeltītās AirPods Max austiņas maksā 97 500 EUR

    Jaunākie raksti

    Šis laikam nav nekāds pārsteigums, jo Maskavā bāzētais uzņēmums Caviar ir nolēmis izveidot arī īpašu bezvada austiņu AirPods Max versiju, kas būs apzeltītas un maksās nieka 97 500 EUR.

    Pavisam nesen tika paziņots par iPhone 12 viedtālruņiem, kuri papildināti ar mazu gabalu no oriģinālās Stīva Džobsa bītlenes, bet tagad ir iespējams iegādāties īpaši pielāgotas austiņas. Kā norāda Caviar, tad šīs austiņas būs pieejamas tikai vienā eksemplārā, tātad tās būs ļoti ekskluzīvas. Būs pieejams viens modelis baltā krāsā ar apzeltītu skaļruņu ārējo daļu, kā arī tāda pati versija melnā krāsā. Jāatzīmē, ka tās izskatās visai iespaidīgi, tāpat kā to cena.

    Reklāma

    Aprakstā minēts, ka tās būs veidotas no īpašas melnās krokodilu ādas, kas nozīmē, ka arī austiņu savienojums tiks speciāli pielāgots, un zelta prove būs 750. Balto austiņu gadījumā attiecīgi izmantos baltu krokodila ādu. Neņemos spriest par šo ziņu patiesumu, bet tās gan liekas nedaudz pārspīlētas.

    Interesanti, ka Caviar savā 2021. gadā prezentēto produktu līnijā arī būs speciāli veidots Sony PlayStation 5 un jau arī Samsung Galaxy S21 Ultra.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rūdolfs Putniņš
    30.12.2020 15:56
    Eggy Mega
    01.01.2021 12:05

    Priekš zīmēšanās, domāju, Ābols labāks. Focal zin, salīdzinoši, mazs cilvēku skaits, bet Ābolu…. Tas gan tikai gadījumā, ja sākotnējie logo, joprojām, ir redzami 🤣

    Reklāma