Web Analytics
More
    Reklāma

    Telegram piedāvā jaunu komunikācijas veidu – balss čatu grupām

    Jaunākie raksti

    Lietotne Telegram vienu dienu pirms Ziemassvētkiem saviem lietotājiem piedāvājusi dažādas svētku dāvanas, un viena no tām ir balss čats, kas ļauj izveidot ļoti lielu cilvēku grupu un jebkurā brīvā brīdi tajā iezvanīties un atstāt savu ziņu.

    Balss čats nav tas pats, kas ierakstīt un nosūtīt balss ziņu, jo tas darbojies pilnībā paralēli jau esošajiem saziņas veidiem. Tā ir papildus iespēja kā sazināties tieši lielām grupām un vairāk kalpo kā alternatīva grupu zvaniem, kas mūs savieno gan darbos, gan ģimenēs šajā pandēmijas laikā. Līdzīga funkcionalitāte ir pieejama lietotnē Discord. Kā norāda pats Telegram, tad šo balss čatu var izmantot patiešām jebkurā brīdī. Tāpat ir iespējams atvērt pavisam citus čatus vai lietotnes (Android gadījumā) un joprojām atrasties šajā “zvanā”.

    Reklāma

    Kad ir izveidots balss čats, tad ekrāna augšpusē parādījies informatīvais ziņojums un katrs aktīvais runātājs tiks iezīmēts ar zilu fonu, kas vajadzīgā brīdī ļauj atkal tam pieslēgties. Uzņēmusm norāda, ka šis būs vēl viens papildus veids kā ļaut cilvēkiem ērti un, galvenais, fleksibli sazināties ar lielāku cilvēku grupu, neveidojot speciālus lielos grupu zvanus.

    Tāpat Telegram dibinātājs Durovs paziņojis, ka lietotnē ir gaidāmas reklāmas, taču informācija netiks nodota tādiem sociālo tīklu gigantiem kā Facebook, kā arī tā būs iespēja maziem uzņēmumiem tieši gūt papildus ienākumus par savu rādīto saturu lietotnē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma