Web Analytics
More
    Reklāma

    Vistiņu ēdinātājs “KFC” gatavo savu videospēļu konsoli

    Jaunākie raksti

    Jau vasaras vidū starp PlayStation 5 un Xbox Series X paziņošanas laikiem ar savu konsoles konceptu iepazīstināja neviens cits kā cepto vistiņu ēdinātājs KFC. Pasaules pirmizrādi tai vajadzēja ieraudzīt jau 12. novembrī, taču tikai neilgi pirms Ziemassvētkiem ir parādījusies precīzāka tehniskā informācija.

    Īpašā KFConsole būs balstīta uz Intel NUC 9 Extreme bāzes, izmantos kādu no ASUS grafiskajiem procesoriem, kas ļaus izbaudīt spēlēšanas kvalitāti pat 4K izšķirtspējā ar 240 kadriem sekundē. Tāpat būs pieejama staru izsekošana (angliski ray tracing), kas tagad ir viens no jauno konsoļu jājamzirdziņiem. Spēles varēs glabāt 1TB ietilpīgajā Seagate NVMe savienojuma cietajā diskā.

    Reklāma

    Avots: KFConsole

    Konsoles reklamēšanu un cik saprotams arī izveidošanu ir uzņēmusies kompānija Cooler Master, un vēl šajā cilindriskajā formā būs iebūvēta maza plītiņa, lai izceptu kraukšķīgas vistiņas. Joprojām gan šis ir lielā miglā tīts, tomēr nav tā, ka vasaras vidū sniegtā informācijas ir pazudusi ar galiem, kaut gan kopumā šo visdrīzāk jāuztver kā joku.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Alfons
    25.12.2020 17:41

    Vai tad jau aprīlis klāt…

    Elektriķis
    25.12.2020 18:11
    Reply to  Alfons

    Aprīlis ir arī tad ja izlasa virsrakstu: “vistiņu ēdinātājs…” :)

    Reklāma