Web Analytics
More
    Reklāma

    Cepto vistiņu ekspertiem KFC ir padomā spēļu konsole

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā nedēļā beidzot tika prezentēts jaunā PlayStation 5 izskats, kā arī gada sākumā visus videospēļu cienītājus pārsteidza Xbox Series X jaunās konsoles veidols. Un tagad savu atbildi konkurentiem ir sniedzis ātrās ēdināšanas uzņēmums KFC, kurš reklāmas video ir atrādījis noslēpumainu KFConsole iekārtu.

    Visdrīzāk šis jāuztver kā labs joks un mārketinga triks no ēdinātāja, jo galu galā tā ir vieta, kura cep dažāda veida vistiņas, un diezin vai viņiem ir vajadzīga spēļu konsole. Taču speciālais reklāmas video par spēļu konsoli ievietots Twitter kontā KFC Gaming, kurš ir oficiāli apstiprināts no sociālā tīkla puses, un tam ir arī kāda ierakstu vēsture. Tātad jaunā KFConsole būs aprīkota ar īpašu 11 GHz Zinger procesoru, tā piedāvās 4K izšķirtspējas video un 120 atsvaidzes ātrumu.

    Reklāma

    Bet pats labākais šajā iekārtā ir iebūvēta mazā krāsniņa, kura spēlēšanas laikā ļaus cept vistu stilbiņus un citus produktus, jo tas taču ir KFC. Laikam jau tieši šī iespēja šādā ierīcē šķiet visnereālākā un smieklīgākā. Jāatzīmē, ka reklāmas video skatīts jau vairāk nekā 3 miljonu reižu. Pat ja šāds produkts nekad reāli neparādītos, tas jau ir notvēris cilvēku uzmanību. Salīdzinājumam PS5 video noskatīts vairāk nekā 23 miljonu reižu.

    KFConsole izlaišanas datums ir 2020. gada 12. novembris, līdz ar to mums būs jāpagaida pāris mēneši, lai saprastu cik liels joks vai kāds ir bijis šāda paziņojuma mērķis. Iespējams, mēs tiešām ieraudzīsim kādu iekārtu. Ir izveidots īpašais sauklis #PowerYourHunger.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    1208
    17.06.2020 12:08

    normāla doma, varēs uz tās sutināt Chicken Run

    Reklāma