Web Analytics
More
    Reklāma

    “Mini” sola lielas pārmaiņas jaunās paaudzes modeļos

    Jaunākie raksti

    Kā atklājis “Mini” zīmola vadītājs Bernds Kerbers, jaunās paaudzes “Mini” modeļi piedzīvos lielas izmaiņas. Visvairāk tās skars “Mini” hečbeku, zīmola vadītājam solot lielākās pārmaiņas atjaunotā “Mini” hečbeka 20 gadu ilgajā vēsturē. Plānots, ka jaunās paaudzes “Mini” modeļi pie klientiem sāks ierasties 2023. gadā.

    Kerbers “Mini” klasisko hečbeku salīdzinājis ar “Porsche 911” modeli – mašīna saglabās savu līdzšinējo filozofiju, jo nedrīkst sabojāt klasiku. Tāpat kā “Porsche” ļoti daudziem asociējas ar “911”, tāpat ļoti daudzi cilvēki, izdzirdot “Mini” nosaukumu, uzreiz iedomājas trīsdurvju hečbeku.

    Reklāma

    Jaunās paaudzes hečbeks būs izmēros mazāks nekā līdzšinējais auto un zināms, ka tas tiks piedāvāts ar benzīna motoru, kā arī pilnīgi elektriskajā versijā. Kopā ar hečbeku ieradīsies jaunais “Countryman”, kā arī vēl viens kompkatklases krosovers. Laika gaitā šiem auto pievienosies vēl citi, tādējādi “Mini” modeļu klāsts paplašināsies. Tomēr zīmola vadītājs uzsver, ka viens no galvenajiem uzdevumiem ir saglabāt “Mini” identitāti, neskatoties uz automašīnas virsbūves tipu vai izmēriem.

    AvotsAutocar
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma