Web Analytics
More
    Reklāma

    Publicēti pirmie attēli ar jaunā Mini Cooper salonu

    Jaunākie raksti

    Mini publicējis pirmos attēlus ar jaunās paaudzes Cooper salonu. Ja salīdzinām ar šobrīd aktuālo modeli, jaunajā paaudzē salons padarīts krietni askētiskāks, proti, aiz stūres vairs nav instrumentu paneļa, bet gan tikai heads-up displejs. Mini gājuši citu ražotāju iemīto taciņu, instrumentu paneli un multimediju ekrānu sapludinot vienā. Piemēram, spidometrs tagad būs multimediju ekrānā.

    Zem ekrāna novietots vēlviens panelis ar fiziskām pogām. Stūre uz “diviem un desmitiem” padarīta krietni resnāka un arī pogas uz stūres vismaz vizuāli izskatās pamatīgākas.

    Ražotājs jau iepriekš prezentēja mašīnas dizainu, kas arī kopumā padarīts vienkāršāks nekā iepriekš. Zināms, ka jaunais Cooper būs pieejams ar elektrisko jaudas agregātu, kā arī iekšdedzes dzinēju. Elektriskajā izpildījumā piedāvājums sāksies ar Cooper E – tas aprīkots ar 181 zirgspēku jaudīgu elektromotoru uz priekšējās ass, kā arī 40,7kWh akumulatoru, kas ar vienu uzlādi nodrošinās ap 300 kilometriem ar vienu uzlādi WLTP ciklā. Cooper SE versijai pieejams 215 zirgspēku motors ar 54,2kWh akumulatoru. Tas sniegs apmēram 400km ar vienu uzlādi.

    Mini šobrīd ir nodemonstrējuši auto dizainu no ārpuses, salonu, snieguši informāciju par elektrisko jaudas agregātu, taču ražotājs pagaidām neatklāj, kad auto piedzīvos oficiālo pirmizrādi. Līdz tam noteikti vairs nav ilgi jāgaida, tāpēc gaidām jaunumus no Mini nometnes.

    AvotsMotor1
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    trx450
    22.07.2023 23:24

    Tajā planšetē vajag ieslēgt klasisko pūlsteni. Izskatītos glauni

    Krotow
    23.07.2023 18:39
    Reply to  trx450

    2006. gadā premium klases mersedesos visi paneļi jau bija digitālie. Taču pulkstenis paneļa vidū bija analogais – ar reāliem rādītājiem :)

    Biteme
    23.07.2023 21:02
    Reply to  Krotow

    Tas pulkstenis ir joprojām un pat neesmu drošs, vai tas ir prēmiuma mersis (ar nošļaupto pakaļu). Tiesa, pulkstenis ir kvarca un nav ik dienas jāuzvelk) bet acīs gan iekrīt nekavējoties.

    jhj
    03.08.2023 04:10
    Reply to  trx450

    pŪlksteni? seriously?

    Reklāma