Web Analytics
More
    Reklāma

    Mūzikas atpazīšanas lietotne Shazam tagad pieejama interneta pārlūkos

    Jaunākie raksti

    Mūzikas atpazīšanas lietotne Shazam tagad pieejama dažādos interneta pārlūkos, ļaujot jebkurā brīdī atrast dziesmu un tās izpildītāju, kad klausāties mūziku datorā.

    Šobrīd Shazam mājaslapa ar mūzikas meklēšanas iespēju gan atrodas Beta režīmā, un tā ir pieejama macOS un Chrome OS lietotājiem aiz borta atstājot Windows operētājsistēmu. To iespējams izmantot gan Safari, Google Chrome un Mozilla Firefox pārlūkos, atbilstoši šī brīža aktualitātēm. Kā arī lietošana ir pavisam vienkārša, jo atverot mājaslapu, tā darbosies līdzīgi telefonos esošajai lietotnei, jo viss uzsvars tiek likts uz apaļo ieslēgšanas pogu, lai sāktos atpazīšana.

    Mobilās lietotnes versija reizē ar interneta versijas parādīšanos ieguvusi jaunu izskatu iPhone viedtālruņos, liekot uzsvaru uz vienkāršību un meklēšanas pogu. Ja Shazam tiks savienots ar Apple Music vai Spotify, tad atrastās dziesmas varēs uzreiz atskaņot caur tām. Papildus tam saglabāsies gan meklētā vēsture interneta pārlūkā, gan mobilajā lietotnē.

    Apple iOS 14.2 operētājsistēmas atjauninājums ļāva integrēt Shazam darbību Control Center rīkā, kas nozīmē, ka telefonos mūzikas atskaņošanu iespējams ieslēgt pat atsevišķi nedarbinot lietotni.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma