Web Analytics
More
    Reklāma

    YouTube podkāstos un mūzikai sāks pievienot audio reklāmas

    Jaunākie raksti

    No Google padotajām reklāmām kļūst arvien grūtāk izvairīties nemaksājošajiem klientiem. Tiek ziņots, ka YouTube tiek pievienotas reklāmas, kas tiek mērķētas tieši to lietotāju virzienā, kas klausās podkāstus un mūziku, kad YouTube lietotne atrodas fonā. Reklāmām būs tikai skaņa, bet izpaliks video.

    Solis no YouTube puses ir visai loģisks, jo nesen notika pāreja no Play Music uz YouTube Music, kas ir tieši paredzēta mūzikas klausīšanai fonā, nevis mūzikas video skatīšanai. Šobrīd gan diez vai pamanīsi jaunās audio reklāmas, jo tās ir beta stadijā, bet gan jau tuvāko gadu laikā arī mūsu mūzikas ikdienu papildinās reklāmas par suņu šampūniem, enerģijas dzērieniem un nebanku aizdevējiem.

    Reklāma

    Tā vien izskatās, ka Google un attiecīgi arī YouTube vēlas, lai mēs visi pārietu uz maksas klientu statusu. Tas pats tik tikko izdarīts ar Google Photos. Te tiešām varam redzēt, ka Gmail, Android un citi Google lielie projekti ir bijis bezmaksas siers, bet te ir jāuzteic Google, kas spējusi tik ilgi noturēties pie filozofijas par it kā bezmaksas servisiem. Vienmēr pastāv iespēja iegādāties YouTube Premium un par reklāmām aizmirst.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    19.11.2020 16:14

    Man tiesha nozime kretineeja un kretinee reklamas un taa arii paliks, ka tiks izmantots reklamu bloketajs parlukprogramma. Bet par pashu Youtube, es kadu dienu piesedos un caurskatiju izdevumus, kurus es tereju dazhados servisos. Un nonacu pie izveles, ka atteiksanas no cita muzikas, izveloties ta vieta es iegustu 3 lietas. Youtube Premium, Google Music un bez reklamam. Un taa arii neesu nozhelojiz joprojam savu izveli par labu maksat Google servisam.

    Krotow
    19.11.2020 18:53

    Bez reklāmu bloķētāja YouTube tiešām ir palicis diezgan nebaudāms. Parādījušies arī neskipojamie ielikumi un daži video gabali ir burtiski nobārstīti ar reklāmas pauzēm, kuru priekšā TV3 nobāl. Diemžēl cita līdzīga video servisa nav. Atliek vien kauties pretīm ar reklāmu bloķētāju :)

    Kaspars Baradach
    19.11.2020 20:15

    Pamēģināju youtube premium, bezmaksas mēnešu ietvaros. Tik tiešām ir ļoti labi.

    Reklāma