Web Analytics
More
    Reklāma

    Divi vācieši ar “ID.3” nobrauc 28 tūkstošus kilometru, demonstrējot elektromobilitātes iespējas

    Jaunākie raksti

    Divi vācu šoferi ar jauno “Volkswagen ID.3” elektroauto veikuši 28 tūkstošus kilometru garu braucienu. Šī ceļojuma galvenais mērķis bija pārbaudīt elektroauto uzlādes sistēmas kapacitāti Vācijā, bet viņiem vienlaikus izdevās uzstādīt pasaules rekordu – garākais nepārtrauktais brauciens ar elektroauto vienas valsts robežās.

    Ņemot vērā, ka šo mašīnu piegādes sākās tikai rudenī, šis bija itin labs pārbaudījums tam, ko spēj jaunais “ID.3”. Tomēr viņi braucienā izmantoja mašīnu, kura vēl nemaz netiek piegādāta, proti “ID.3 Pro S”. Šī versija aprīkota ar 77kWh bateriju un ar vienu uzlādi spēj veikt vairāk nekā 500 kilometrus.

    Ceļojums gan tik un tā tika veikts ar mērķi izmēģināt Vācijas uzlādes infrastruktūru. Brauciena laikā tika lietota “Volkswagen We Charge” sistēma, kas atļāva lādēt mašīnu ar 125kW jaudu. Abi vadītāji uzskata, ka pieejama infrastruktūra jau šobrīd ir gana laba, taču vienmēr ir vieta izaugsmei – labāk izgaismotas stacijas un citas nianses.

    Protams, arī “Volkswagen” bija apmierināti ar šādiem rezultātiem, norādot, ka elektromobilitāte Vācijā jau šobrīd ir pilnīgi reāla un no elektriskajām mašīnām valstī nav jābaidas.

    Arī Kursors šoruden izmēģināja jauno “ID.3” mūsu 1000 kilometru testā, kurā “ID.3” sevi pieteica kā vienu no līderiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma