Web Analytics
More
    Reklāma

    Call of Duty: Mobile spēlēšana jaunajos Mac datoros beidzas ar aizliegumu

    Jaunākie raksti

    Jaunie Apple M1 ARM arhitektūras procesori, kuri atrodami atjauninātajos Mac datoros, ļauj tajos spēlēt arī iPhone un iPad paredzētās spēles. Saistībā ar šo, daļa CoD: Mobile spēlētāju tikuši nobloķēti, palaižot to datoros.

    Videospēles Call of Duty viedtālruņu versija ir viena no šī gada visvairāk reižu lejupielādētajām iPhone spēlēm, tāpēc nav pārsteigums, ka interesentiem ir bijusi vēlme izmēģināt M1 procesora iespējas un palaist to uz Mac datora. Taču daži spēlētāji jau paspējuši dalīties ar savu pieredzi sociālajā tīklā Reddit, ka viņu konti tikuši noslēgti. Tāpat ir pazudis viss spēlētāja progress, kā arī vairs nav bijusi iespēja ielogoties spēlē.

    Nav tieši skaidrs, vai šī ir speciāla rīcība no izstrādātāja Activision, jo spēlēšana datorā var sniegt kādu papildus ieguvumu pret citiem spēlētājiem. Iespējams, tas saistīts ar to, ka spēle vēl nav pilnībā pielāgota M1 arhitektūrai, un spēle varētu uzskatīt, ka tā ir uzlauzta iOS operētājsistēmas versija. Tāpēc, ja esiet aktīvs šīs spēles spēlētājs, labāk to nemēģiniet palaist uz jaunajiem Apple datoriem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Leo
    06.12.2020 10:12

    Murgs, pubg var A šo nevar..

    Reklāma