Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijā radītā F3 sociālā tīkla aplikācija piesaistījusi 3.9 miljonu dolāru investīcijas

    Jaunākie raksti

    F3 – sociāla tīkla aplikācija Z paaudzei, piesaistījusi 3,9 miljonus dolāru (3,3 miljonus eiro) sēklas kapitāla no Mamba iepazīšanās tīkla (ar tā investoru Mail.ru Group) un Adfirst riska kapitāla firmas. Aplikācija sniedz iespēju Z paaudzei komunicēt atklātā un godīgā veidā: tās lietotāji viens otram sūta fotoattēlus, videoklipus un jautājumus, pēc tam atbildot uz tiem individuāli izstrādātā, dažādu mediju (foto, video) formātā. Alekss Hofmans /Alex Hofmann/ (bijušais musical.ly (tagad TikTok) prezidents) un Marats Kičikovs /Marat Kichikov/ (Bitfury Capital vadošais partneris) un citi pievienojās šai kārtai kā biznesa eņģeļi.

    Kopš laišanas klajā 2018. gadā F3 ir reģistrējušies vairāk nekā 25 miljoni cilvēku no visas pasaules, kam ik dienas pievienojas desmitiem tūkstošu jaunu lietotāju. Iepriekš F3 komanda dibinājusi Ask.fm, globālu uz jautājumiem un atbildēm balstītu sociālo tīklu ar 150+ miljoniem lietotāju, ko vēlāk iegādājās IAC. F3 aplikācija atbilst šībrīža jaunās paaudzes vajadzībām – 85% auditorijas ir jaunāka par 25 gadiem.

    Reklāma

    Būdami spiesti palikt mājās, savstarpēji nesatiekoties, cilvēki visā pasaulē glābjas no sociālās atstumtības, izmantojot dažādas aplikācijas. Taču savos centienos nebūt vientuļi cilvēki iekrīt citā slazdā – daudzos pētījumos ir konstatēta saikne starp sociālajiem medijiem un vēl vientuļāku, depresīvāku un trauksmaināku sajūtu, ieskaitot raizes par savu izskatu, bailes visu nokavēt u. tml. Z paaudze, ko veido vairāk nekā 2 miljardi cilvēku visā pasaulē, no sociālo platformu negatīvās ietekmes cieš visbiežāk un meklē godīgāku saziņas metodi.

    F3 nodrošina atklātu un personisku saturu, jo lietotāji atsaucas tikai uz citu prasīto, atbildot uz saņemtajiem fotoattēliem, videoklipiem vai teksta jautājumiem un ziņām. F3 sniedz iespēju sazināties vizuāli pievilcīgā un izklaidējošā formā, savukārt anonimitāte rosina godīgāku, dziļāku un personiskāku saskarsmi. Komanda garantē lietotāju drošību, ieviešot dažādus rīkus un politikas, tostarp automātisku satura moderēšanu, nepiedienīgu foto un video attēlu noteikšanu, necenzētas valodas tekstu filtrus, anonimitātes iestatījumus, ziņošanas un bloķēšanas mehānismus un daudz ko citu.

    Lai sāktu lietot F3, jums jākopīgo sava saite ar draugiem, ļaujot viņiem sūtīt jums foto un video attēlus  un jautājumus, ko varat redzēt tikai jūs, un pēc tam izteikties, atbildot ar foto un video attēliem vai tekstu. Lietotāji var piedalīties BFF spēlē un iepazīties ar jauniem cilvēkiem visā pasaulē. Atklātas un godīgas saziņas rezultātā lietotāji attiecības no šīs unikālās sociālās aplikācijas pārceļ uz reālo dzīvi.

    “Mēs redzam, ka mūsu lietotāji veido unikālus sociālus draugu lokus, ar kuriem viņi iepazinušies tieši F3, kas vēlreiz apstiprina mūsu pārliecību, ka Z paaudzei nepieciešams cita veida sociālais tīkls – tāds, kurā viņi var socializēties un iegūt jaunus draugus tāpat kā reālajā dzīvē, kur viņi vienuviet gan veido jaunas kopienas un sarunājas savā starpā, gan ievieto vai patērē saturu,” saka Iļja Terebins, F3 vadītājs un līdzdibinātājs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    whatsapp
    25.11.2020 10:51

    kas tas pie velna ir? kaut kāds visu lietu apkopojums? huinj

    Usinss
    26.11.2020 10:40
    Reply to  whatsapp

    Ok Boomer… mums to nesaprast. Mēs esam cita paaudze. Es ar nezināju par tāda eksistenci, un pagaidām nospāļuties. Pievērsīšos, kad mani sīkie sāks lietot viņū laikam atbilstošos soc tiklus, tad piereģistrēšos tur un likšu viņīem kaunēties par mani…. :D

    Tiewzzz
    25.11.2020 10:56

    Kas tā par Z paaudzi? Nu jau vairs nesauksim vecumu grupas, bet a,b, z, x, y utt. cilvēki. Un ja man jau, varbūt, pāri 50, tad kas es esmu-Alfa, Zeta, Geta, vai kura tur vēl paaudze…
    Un ja tas duomāts vecākiem cilvēkiem, nez vai tie mācēs šīs aplikācijas iespējas pielietot praksē.

    Meža māte
    26.11.2020 11:17

    Publicē atklātu un personisku saturu, pēc tam indējies vai lec laukā pa logu kā askfm laikos. Eņģeļu bizness turpinās.

    Gunta
    24.02.2021 10:50

    Lieliski, patiess prieks par Latvijas app izstrādātājiem!

    Reklāma