Web Analytics
More
    Reklāma

    Revolut sāk piedāvāt Google Pay norēķinu iespējas arī klientiem Latvijā

    Jaunākie raksti

    Finanšu kompānija “Revolut” šodien, 17. novembrī, nākusi klajā ar iepriecinošām ziņām, ka beidzot arī klienti Latvijā tiks pie Google Pay norēķinu iespējām. Būtiski, ka Revolut būs viens no pirmajiem finanšu pakalpojumu uzņēmumiem, kas Latvijā piedāvās Google Pay kā pakalpojumu savā mobilajā lietotnē.

    Google Pay ļauj Android lietotājiem ātri un vienkārši veikt maksājumus tiešsaistē, veikalā, lietotnē vai kur citur. Tas ir drošs un stabils pakalpojums, ko aizsargā uzlabota drošības infrastruktūra. Par Google Pay atzinīgi izteikušies lietotāji visā pasaulē, un tagad arī Latvijā to var izmēģināt komplektā ar Revolut bezkontakta norēķinu iespējām.

    Reklāma

    Zināms, ka no 17. novembra klientiem Latvijā, kas izmanto Android viedtālruņus, Revolut aplikācijas sadaļā “Cards” (“kartes”) ir iespēja pievienot Google Pay iespēju. Ar vienu pieskārienu iespējams Revolut MasterCard vai Visa norēķinu karti pievienot tālruņa digitālajā maciņā. Runājot par šo, jāuzsver, ka no šodienas, 17. novembra, Mastercard Latvijā nodrošina Google Pay ieviešanu. Tas ir būtiski, jo Android tālruņa lietotājam Latvijā, kurš lieto, piemēram, Revolut un izmanto MasterCard norēķinu karti, vairs nekas nevar stāvēt ceļā Google Pay pakalpojuma izmantošanai.

    Svarīgi arī tas, ka, piemēram, tiešsaistē izmantojot Google Pay pakalpojumu, nav jāievada nekāda maksājuma informācija, tikai jānospiež poga “pirkt”.

    Revolut klienti varēs izmantot Google Pay, lai norēķinātos tiešsaistē un fiziskos veikalos, izmantojot bezkontakta norēķinu iespēju. Google Pay arī nekopīgo klientu faktisko kartes numuru ar pārdevēju, kas nozīmē vēl drošākus maksājumus.

    Jāpiebilst, ka Revolut arī bija pirmais, kas Latvijā ienesa Apple Pay norēķinu iespējas. iOS lietotāji gan pie šādas funkcijas tika vairāk nekā gadu atpakaļ.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    14 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Gints Rotčenkovs
    17.11.2020 18:42

    Google Pay app vajag vai nevajag?
    viņu ielādēt joprojām neļauj.

    Gooooogle
    17.11.2020 22:40

    Man izdevās ieinstalēt sekojošā veidā. Uz telefona atvērt googles meklētāju. Ierakstīt google pay. Vajadzētu būt pirmais link no google play. Kad viņu atver, viņš piedāvas atvērt caur play store. Kad uzspiež uz to, tad atvērsies google play store un iespēja ieinstalēt Google pay.

    Marsel
    21.11.2020 22:38
    Reply to  Gooooogle

    Acīmredzot ne visiem tas ir lemts ….

    SmartSelect_20201121-221725_Google Play Store.jpg
    Girts
    17.11.2020 20:22

    Es jau pāris mēnešus lietoju bez aplikācijas! Viss ideāli darbojas! Izbrīnīja, ka tas ir jaunums! 🤣

    Matīss
    19.11.2020 11:31
    Reply to  Girts

    Vai tu nejauc ar swedbank vai citadeles pašu izstrādāto maksājumu lietotni?
    Šis ir pavisam kas cits.

    rudzu rikas
    17.11.2020 21:16

    Arī gaidu aplikāciju. Pievienot bez app vai arī lādēt app no kreisajiem apk neliekas nopietni.

    Cits
    18.11.2020 09:21

    “no šodienas, 17. novembra, Mastercard Latvijā nodrošina Google Pay ieviešanu.”

    Forši. Tas man beidzot ļāva pievienot N26 – Revolut analoga – karti.

    ansis
    19.11.2020 09:06

    Tas ir drošs un stabils pakalpojums, ko aizsargā uzlabota drošības infrastruktūra.

    Vai varētu, lūdzu, par šo detalizētāk?

    Egons Strazdiņš
    22.11.2020 18:46

    Labvakar. Norēķinoties veikalā ar Android tālruni, izmantojot Revolut un Google Pay, norēķins notiek, nepieprasot nekādu apstiprinājumu. Tieši šo pašu operāciju veicot ar Apple tālruni, tika prasīts vismaz pirksta nospiedums. Sanāk, ja man nozog tālruni, ar to zaglim ir iespējas kādu laiku norēķināties.
    Varbūt man kaut kur Revolut aplikācijā jāiestata tāds drošības iestatījums? Loģiski būtu, ka šāds iestatījums būtu Google Pay aplikācijā, kura kā tāda mums joprojām nav pieejama?

    Kursors.lv
    22.11.2020 20:15

    Bet telefons tev taču bija atbloķēts?

    Math
    23.11.2020 15:52

    Bet vai pareizi saprotu, ka uz iPhone lietotājiem tas neattiecas?

    Reklāma