Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei grasoties pārdot Honor biznesu par 15 miljardiem dolāru

    Jaunākie raksti

    Jau iepriekš klīda baumas par Huawei vēlmi pārdot savu apakšzīmolu Honor, kas ir uzskatāms par lētāku viedtālruņu ražotāju. Iemesls pārdošanai ir ASV sankciju dēļ zaudētā pieeja pie procesoriem un citām tehnoloģijām, kas top ASV. Honor jau šobrīd pārgājis uz MediaTek procesoriem, bet ar to nedienas laikam nav beigušās.

    Šobrīd tiek runāts, ka Honor tiks pārdots Digital China Group un arī Šeņdžeņas pilsētai. Tiek lēsts, ka pārdošanas cena ir ap 15.2 miljardiem dolāru, jaunie īpašnieki paturēšot vairumu no 7000 Honor darbiniekiem. Sākotnēji gan tika lēsts, ka Honor cena būs vien pāris miljardi dolāru.

    Reklāma

    Digital China Group ir daļa no Legend Group, ko mēs plašāk pazīstam ar nosaukumu Lenovo. Lenovo ir visai liels Huawei sadarbības partneris. Ja darījums tiešām notiks, tad Honor tiks vaļā no ASV sankciju spiediena, būs iespēja atsākt pilnvērtīgi ražot viedtālruņus. Honor kā atsevišķu zīmolu Huawei atdalīja 2011. gadā, lai cīnītos pret Xiaomi pārsvaru Ķīnas lēto viedtālruņu tirgū. Pie mums Honor ir zināms, bet visai maz pirkts viedtālruņu zīmols.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kārlis
    12.11.2020 09:21

    tāks.
    sanāk, ka Lenovo tagad būs multizīmolu milzis.

    Reklāma