Web Analytics
More
    Reklāma

    Laimē Minut Smart Home Sensor (noslēdzies)

    Jaunākie raksti

    Minut Smart Home Sensor ir neliela, apaļa ierīce, kas spēj uztvert skaņas, kustības un vākt citus datus. Ierīces ievākto informāciju var ērti aplūkot no telefona un turpat arī saņemsim paziņojumus, ja mājoklī kļūs par skaļu vai nostrādās kustību sensors. Ierīce maksā 149 eiro, bet, ja pirksim uzreiz divus vai trīs šādus sensorus, saņemsim atlaidi.

    Minut nāk no Zviedrijas un uzņēmums spējis piesaistīt 10 miljonu ASV dolāru investīcijas. Uzņēmuma dibinātājs Nils Mattissons iepriekš strādāja Apple un viscaur produktā jūt Apple dizaina un lietojamības rokrakstu.

    Reklāma

    Lai piedalītos konkursā, jāatbild uz dažiem vienkāršiem jautājumiem par iepriekš apskatīto Minut Smart Home Sensor. Varu pačukstēt, ka ierīces apskatā viegli varēsi atrast atbildes uz jautājumiem. Atbildes pieņemsim līdz 7. novembra dienas beigām, lai pēc tam nākamās nedēļas sākumā varētu paziņot konkursa uzvarētāju. Veiksmi!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ilze
    19.11.2020 11:25

    Sveiki! Kurš uzvarēja šajā konkursā?

    Kursors.lv
    19.11.2020 11:30

    Paldies visiem par dalību šajā konkursā. Lūgums sekot līdzi e-pastam, kuru izmantojam šajos konkursos, jo norādītajā laikā nesagaidīju atbildi no uzvarētāja un nācās izlozi veikt vēlreiz. Pie sensora šoreiz tika Ilgvars. Apsveicu!

    Reklāma