Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple strādā pie savas meklētājprogrammas

    Jaunākie raksti

    Internetā parādījusies informācija, ka Apple strādā pie savas meklētājprogrammas, tiesa nav skaidri zināms vai tā būtu tāda pati mājaslapa kā Google vai ari tie varētu būt kādi iebūvētie meklēšanas algoritmi, piemēram, iOS operētājsistēmā.

    Šī informācija savu aktualitāti ieguvusi pavisam neilgi pēc tam, kad pret Google vērsusies ASV par monopola stāvokļa izmantošanu un negodīgu konkurenci, Apple maksājot, lai būtu galvenā meklētājprogramma. Kā izrādās, tad Apple jau līdz šim vairākus gadus izmanto sevis izstrādātas meklēšanas funkcionalitātes.

    Reklāma

    Jau no 2014. gada uzņēmumam ir savs Applebot, kurš pārmeklē interneta adreses, un savu precizitāti uzlabojis tieši pēdējā laikā. Tāpat jaunās iOS 14 operētājsistēmas meklēšanas iespējas ļauj uzreiz ielūkoties gan lietotnēs, gan dažādās mājaslapās, neizmantojot Google.

    Tomēr jāpiemin, ka Apple sevi pozicionē kā ļoti drošu tehnoloģiju uzņēmumu un neizseko lietotāju informāciju, lai piedāvātu kādus izdevīgākus risinājumus un rezultātus, kas ir meklētājprogrammas pamatā. Līdz ar to būs interesanti redzēt, ja Apple patiešām izveidos savu servisu, kāds būs tā algoritms, lai saglabātu uzņēmuma politiku.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma