Web Analytics
More
    Reklāma

    Adobe Ilustrator tagad pieejams iPad planšetdatoros

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Adobe turpina savas programmatūras pielāgošanu, lai to būtu iespējams lietot arī uz planšetdatoriem, un tagad Adobe Photoshop un Lightroom pievienojusies arī Ilustrator programma.

    Kā norāda Adobe, tad arvien vairāk cilvēku savās ikdienas gaitās izvēlas lietot planšetdatoru sniegtās iespējas un strādā esot tieši kustībā, līdz ar to šī ir loģiska produktu attīstība, tos pielāgojot skārienjutīgajiem ekrāniem. Jaunā iPad versija būs speciāli pielāgota, lai atbildētu gan pieskārieniem, gan Apple Pencil. Kā norāda kompānija, tad esot saglabāti dažādi krāsošanas rīki, iespēja uzlikt attēlu kārtas un citas pamatlietas.

    Reklāma

    Tieši šīs funkcionalitātes pielāgošana līdz šim ir bijis lielākais Adobe izaicinājums, jo, savulaik izlaižot Photoshop iPad versiju, klienti ir sūdzējušies par noteiktu iespēju trūkumu pie kā bija pieraduši datora versijā. Pirmais Adobe īpaši pielāgotais produkts bija lietotne Lightroom, kura salīdzinoši ērti palīdz apstrādāt bildes un ir zināma Instagram foto ekspertu aprindās, bet pēc tam 2019. gadā sekoja Photoshop versija.

    Adobe ir norādījusi, ka šī ir pirmā versija un noteikti uzklausīs lietotāju ieteikumus, lai pēc tam uzlabotu lietošanas ērtumu tieši planšetdatoros. Jau šobrīd Ilustrator gadījumā nav nepieciešams meklēt noteiktas lietas bezgalīgos papildīmeņos, bet visu svarīgāko ir iespējams redzēt pamatekrānā.

    Vai mūsu lasītāju vidū ir kāds, kurš ikdienā izmanto Adobe programmatūru tieši iPad planšetdatorā?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma