Web Analytics
More
    Reklāma

    Pakistāna aizliedz TikTok, jo tajā parādoties amorāli un nepieklājīgi videoklipi

    Jaunākie raksti

    Pakistānas telekomunikāciju pārvalde (PTA) aizliegusi TikTok, apgalvojot, ka lietotnē joprojām atrodoties “amorāls” un “nepieklājīgs” saturs. Aizliegums stājies spēkā nedaudz vairāk kā mēnesi pēc tam, kad PTA tā paša iemesla dēļ aizliedza tādas iepazīšanās lietotnes kā “Tinder” un “Grindr”.

    Pakistānas kā tirgus zaudēšana TikTok ir būtisks trieciens. Tomēr šķiet, ka pats TikTok šeit nav bez vainas. PTA norāda, ka Pakistānas valdības iestādes gada sākumā pieprasījušas TikTok izņemt tur esošo “amorālo” un “nepieklājīgo” saturu. Taču nu atklājies, ka no 40 kontiem saturs ierobežots tikai divos no tiem. Tāpēc arī pieņemts TikTok aizliegums Pakistānā.

    Reklāma

    Būtiski, ka aplikācija šajā valstī lejupielādēta kopumā 43 miljonus reižu, ierindojot Pakistānu 12. vietā pasaulē pēc TikTok instalēšanas reižu skaita. Kompānija norāda, ka caur App Store un Google Play lietotne instalēta kopumā 2.2 miljardus reižu.

    Šis aizliegums stājies spēkā dažus mēnešus pēc tam, kad TikTok noņemts no trases arī Indijā. Tikmēr notiekošais ASV šķiet pavisam interesants. TikTok aizliegums tur līdz novembra vidum apturēts tiesas rīkojuma dēļ, lai gan prezidents Donalds Tramps visādā ziņā vēlas ASV atbrīvot no šāda Ķīnas ByteDance izstrādājuma. Vienlaikus kompānija norāda, ka pašreizējie aizliegumi un it īpaši gaidāmais aizliegums ASV rada reālus draudus lietotnes izaugsmei, jo tieši ASV un Indija ir vieni no lielākajiem TikTok tirgiem.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    13.10.2020 15:02

    Nav liels zaudējums, ja šo servisu aizliegtu vispār. Līdz šim iespaids par TikTok ir ka tur mazgadīgi īpatņi mēģina izrādīties pēc iespējas stulbākā veidā.

    1214
    13.10.2020 15:24
    Reply to  Krotow

    Interesantākais ir tas, ka mazgadīgi īpatņi mēģinot izrādīties pēc iespējas stulbākā veidā, ir sapelnījuši ne tikai vairākiem elektroauto, bet arī mājai ne pašā nomalē, ar personisko lādētāju…..

    g top tiktok star income forbes

    Krotow
    13.10.2020 16:01
    Reply to  1214

    Tas tikai norāda uz sabiedrības vispārēju debilizāciju. Drīz vairs arī lasīt nemācēs un būs jārāda bildītes. Citādi siekalosies un neko nesapratīs. Paskaties “Idiokrātiju”, tur viss ir parādīts.

    1214
    13.10.2020 16:16
    Reply to  Krotow

    Process nav jauns, šķiet, jau antīkās pasaules gudrie šūpoja galvas, sak, nav labi)

    Reklāma