Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Jacquard sadarbībā ar Samsonite izlaiž viedās mugursomas

    Jaunākie raksti

    “Jacquard by Google” ir tehnoloģiju platforma, kas ienes viedās funkcijas ikdienā lietojamos priekšmetos. Pērn Google un Levi’s paziņoja par viedajām jakām, kuras darbina Jacquard platforma. Taču nu Jacquard tehnoloģija ienesta arī mugursomās. Sadarbībā ar kompāniju “Samsonite” radītas viedās mugursomas, kuras, lai arī izskatās visai parastas, ir savienojamas ar viedtālruni un darbojas ar aplikāciju, ļaujot veikt dažādas funkcijas.

    Avots: Google
    Avots: Google

    Mugursomas, kurām dots nosaukums “Konnect-I”, būs pieejamas divos stilos – 199 dolāru jeb nepilnu 169 eiro vērtībā esošā Slim un Standart, kas maksās 219 dolārus jeb nepilnus 186 eiro. Tas, kas šīs somas atšķir no parastajām mugursomām, ir kreisajā lencē iestrādātā Jacquard tehnoloģija. Izmantojot Jacquard lietotni, iespējams iestatīt un pielāgot tās funkcijas, ko vēlies veikt, pieskaroties mugursomas lencei. Šādā veidā iespējams iestatīt gan zvanu un īsziņu saņemšanas funkciju, gan kontrolēt mūziku, aktivizēt Google asistentu un pat uztaisīt pašbildi.

    Reklāma

    Avots: Google

    Lai nodrošinātu lielāku mijiedarbību, somas kreisās siksnas gaismas diode iedegsies atbilstoši iestatītajām funkcijām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars Baradach
    09.10.2020 09:13

    tās bija visas somas funkcijas?))))

    Čiekurs
    09.10.2020 10:52

    Iespējams nepopulārs viedoklis, bet šāda veida produktu veidošana un ražošana ir nožēlojama. Iztēlojos kā sēž bariņš domātāju vienā telpā un secina, ka nav taču izgudrota viedā soma. Tad sēž vēl tik pat ilgi, lai izdomātu, ko viedu tai somai piekabināt klāt, lai varētu notirgot. Pati soma, ļoti iespējams, pamatīgs sūc. Goda vārds, bezmugurkaulnieku paaudzes mūs piebeigs.

    Ēriks Ēriks
    09.10.2020 11:55

    …un kur vēl viedās apenes. Hakeriem būs ko uzlauzt.

    1214
    09.10.2020 12:12

    hm, kur gan viedums? ir iebūvēts, teiksim kā ir, daudzfunkcionāls slēdzis, bet slēdzis ir tikai slēdzis.

    vieda soma pirms izbraukšanas uz biroju (pēc laika spriežot) atgādinātu, ka tajā nav ielikts laptops vai ka ceturtdienās ir pierasts, ka tajā iebāž basketbola bumbu.

    vai pa ceļam brīdinātu, ka kreisā lence ir pārāk cieši pievilkta un tas atstāj iespaidu uz 3ā skriemeļa kompresiju.
    vai pēc 45min. ievaidētos, ka mugura ir sasvīdusi un piedāvātos nodziedāt uzmundrinošu dziesmiņu.

    Krotow
    09.10.2020 19:46

    Reālie vajadzīgie viedumi hipstera somai ir rezerves barošana/lādēšana jaunā cilvēka “aksesuāriem” (telefons, austiņas, viedpulkstenis, Cellmate utt.) un mobilais WiFi rūteris. Lai gan pag… to visu var ielikt arī “parastajā” somā, kas nemaksā 200 zaļos.

    Reklāma