Web Analytics
More
    Reklāma

    Bose austiņas un Samsonite čemodānus tagad būs vieglāk atrast

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Tile jau vairākus gadus palīdz nepazaudēt mūsu mantas. Ar šādu zīmolu varam iegādāties mazus piekariņus, kas caur Bluetooth spēj savienoties ar mūsu telefonu un pīkstēt, ja aizejam par tālu no tiem. Ja mums apkārt ir citi Tile piekariņu lietotāji, tad arī viņi palīdzēs mums ātrāk atrast mūsu pazaudēto mantu. Tādējādi varam ar šādiem piekariņiem apkarināt mūsu atslēgu saišķi vai jebkādu citu mantu, kas sirdij tuva un ko mēs negribētu pazaudēt.

    Tile ir izveidojis speciālu platformu un sadarbojas ar dažādiem uzņēmumiem, kas sadarbības ietvaros var savus produktus aprīkot ar šādu “nepazaudēšanas” tehnoloģiju.

    Reklāma

    Jaunākie Tile Platform dalībnieki ir austiņu ražotājs Bose un čemodānu ražotājs Samsonite. Bose gadījumā Tile tehnoloģijas tiks iestrādātas SoundSport Wireless un QuietControl 30 austiņās. Tagad savā Tile lietotnē varēsim pievienot šīs austiņas un ja no tām aiziesim par tālu, telefons par to pados ziņu. Tāpat varēsim no lietotnes likt austiņām pīkstēt, lai tās atrastu savas istabas bardakā.

    Čemodānu ražotājs Samsonite arī ir kļuvis par Tile platformas dalībnieku un jau šajā pavasarī notiks pirmie tehnoloģijas izmēģinājumi Samsonite čemodānos.

    Tile ļoti aktīvi attīsta savu platformu un teju katru nedēļu tai pievienojas jauni dalībnieki. Tā, piemēram, Tile tehnoloģijas tiks iebūvētas arī Herschel mugursomās, Boosted skeitbordos u.c.

    Varbūt pats izmanto kādu Tile produktu un vari padalīties ar savu pieredzi?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    10.01.2018 17:48

    Samsonite visu lidojumu laiku pārraidīs esmu pazudis siglālu bļūtūs vlinī? Nopietni? :o

    Reklāma