Web Analytics
More
    Reklāma

    Yamaha izlaiž savas bezvadu austiņas ar aktīvo trokšņu slāpēšanu

    Jaunākie raksti

    Dažādu mūzikas nozares produktu ražotājs Yamaha arī iesaistījies AirPods bezvadu austiņu tirgū, un ir gatavs sastādīt konkurenci tieši dārgākā gala produkcijai, piedāvājot savas TW-E7A austiņas ar aktīvo trokšņu slāpēšanu.

    Tieši šī funkcionalitāte ir tā, kura nemaz nav tik izplatīta šajā mazo bezvada austiņu segmentā, tāpēc ir patīkami ieraudzīt jaunu konkurentu tirgū, kura cena gan kopumā nebūs no lētākajām. Yamaha savu dārgāko austiņu modeli ir aprīkojas ar vismodernākajām šī brīža iespējām, kas nozīmē jau pieminēto aktīvo trokšņu slāpēšanu, Listening Care režīmu, kas ļaus dzirdēt noteiktas skaņas tieši pie zema skaļuma, kā arī vienkārši trokšņu nelaišanu caur austiņām – Ambient sound.

    Reklāma

    Avots: Yamaha. Modelis: TW-E7A

    TW-E7A modelis saņems arī IPX5 ūdens aizsardzību, kas dos tām noturību pret sviedriem un nelielām ūdens pilēm, līdzīgi kā to šobrīd nodrošina arī konkurenti. Darbības laiks būs piecas stundas, un ar speciālo kārbiņu būs iespējams veikt vēl trīs uzlādes, tātad kopējais lietošanas laiks aptuveni 20 stundas. Austiņas būs aprīkotas ar 6,2 mm skaļruņiem un bezvadu uzlādes iespēju.

    Avots: Yamaha

    Reizē ar šo Premium modeli, Yamaha izlaidusi arī TW-E5A un TW-E3A modeļus, kur pirmais nav saņēmis aktīvo trokšņu slāpēšanu, bet otrais ne šo, ne arī Ambient Sound iespējas. TW-E7A cena ir 230 USD, bet pārējo divu attiecīgi 160 un 130 USD.  Dārgākās austiņas būs pieejamas tikai baltā un melnā krāsā, bet pārējās vēl zilā un rozā krāsā.

    Avots: Yamaha. Modelis: TW-E5A

    Šobrīd iespējams pieteikties ziņojumiem, kad austiņas būs iespējams iegādāties, cerams, ka nākotnē Yamaha piedomās arī pie labskanīgākiem nosaukumiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma