Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple AirPods Pro austiņām pieejami speciāli apvalki

    Jaunākie raksti

    Mūsdienu elektronisku produktu aksesuāriem laikam nav robežu, jo iepriekš esam ziņojuši par speciālu plecu somu, kurā ievietot Apple AirPods austiņu kastīti, bet tagad pieejami arī speciāli silikona apvalki, lai tās aizsargātu un vēl labāk turētos ausīs.

    Kaut arī pirmajā acu uzmetienā šī liekas pavisam nevajadzīga lieta, tad, pārdomājot savus ikdienas lietošanas paradumus, jāatzīst, ka šāds aizsargvalks var izrādīties visai noderīgs, jo AirPods Pro ir salīdzinoši viegli izsist no auss. Jā, tās turās krietni stingrāk un labāk, ja salīdzina ar parastajām AirPods bezvadu austiņām, tomēr tik un tā to ir viegli izdarīt un bieži vien šo kritienu pārņem maza sirds saraušanās. Tāpēc silikona apvalks varētu lieliski noderēt.

    Avots: Elago

    Otrā lieta noteikti ir tas, ka neslīdošais materiāls tās padarīs vēl labāk noslēgtas ausīs, piešķirot gan papildus skaņas izolētību, gan kādam no lietotājiem tiešu ērtību, jo AirPods gadījumā bieži vien tiek pieminēta situācija, ka ne visās auss formās tās labi ieguļas. Nedrīkst aizmirst par stila nozīmīgumu, jo uzņēmuma Elago piedāvātie apvalki būs četrās krāsās, no kurām viena spīdēs arī tumsā. Bez šī visa, protams, austiņu uzlādes kārbiņām arī ir iespējams iegādāties dažādus apvalkus, padarot tās par daļu no sava stila.

    Avots: Elago

    Komplektā iekļauti seši apvalki un auss uzgaļi, un tā cena ir 12,99 USD, bet nosūtīšana maksās 19,99 USD. Ebay platformā var atrast gan Elago, gan citus piedāvājumus. Tomēr, ja līdz šim AirPods nav īpaši labi turējušās jūsu ausīs, ir vērts pasekot līdz UE Fits austiņu pieejamībai, kuras spēs pieņemt precīzu auss iekšējo formu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma