Web Analytics
More
    Reklāma

    Uzņēmuma UE Fits austiņas spēs pielāgoties auss iekšējai formai

    Jaunākie raksti

    Pasauli ir pāršalkusi dažādu bezvadu austiņu ēra, un šobrīd viena no lielākajām problēmām ir to ērtība un turēšanās mūsu ausīs, taču kompānijas Ultimate Ears (UE) austiņu gumijas spēja pielāgoties auss iekšējai formai to varētu krasi mainīt.

    UE Fits būs speciālas bezvadu austiņas, kuras ievietojot ausīs, šī speciāla gumija vienas minūtes laikā pielāgosies auss formai un tāda paliks visu laiku. Šis tiks iegūts izmantojot speciālo gumiju un LED gaismas, kuras to uzsildīs un ļaus pielāgoties nepieciešamajai formai. Šāda iespēja patiešām skan ļoti interesanta un noderīga, jo austiņām labāk iekļaujoties mūsu ārējās dzirdes ekstremitātēs, nodrošinās jau uzlabotu pasīvo trokšņu slāpēšanu.

    Reklāma

    Šī iespēja ļaus arī tās lietot ilgāk, neļaujot ausīm nogurt vai palikt sāpīgām, kā tas var gadīties šobrīd. UE Fits darbosies līdz pat astoņām stundām ar vienu uzlādi, bet 20 stundas, izmantojot uzlādes kārbiņu. Nepieciešamo funkcionalitāti būs iespējams kontrolēt izmantojot Android un iOS lietotnes. Tās būs pieejamas trīs krāsas. Papildus tam austiņās būšot gan sviedru, gan ūdens izturīgas, kas ir visai skaļš paziņojums šāda veida produktiem.

    UE Fits pārdošanā nonāks šajā rudenī un būs pieejamas vienīgi ASV tirgū, un to paredzamā cena būs 249 USD. Būs interesanti pasekot, cik tad realitātē šī pielāgošanās tiešām būs ērta. Apple savām AirPods Pro austiņām piedāvā iespēju pārbaudīt ausu uzgaļu noslēgtību, izmantojot speciālu skaņas pārbaudi un iPhone būs spējīgs ieteikt vai nepieciešama stingrāka noslēgtība.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lauris
    04.10.2020 14:48

    Skatuves māksliniekiem šādas ir jau gadus… daudz, prieks, ka tehnoloģijas kļūst pieejamākas arī mirstīgajiem.

    Reklāma