Web Analytics
More
    Reklāma

    Uzņēmums Caviar piedāvā pirmajam Apple datoram veltītu iPhone 12 izskatu

    Jaunākie raksti

    Krievijā bāzētais uzņēmums Caviar, kurš nodarbojas ar modificētu iPhone un Samsung telefonu pārdošanu, tos ietērpjot dažādos dārgos un interesantos materiālos, tagad piedāvā iPhone 12 telefona modeli, kurš ietērpts pirmā Apple datora koka dizainā.

    Kaut arī kompānija Apple joprojām nav izziņojusi nākamos iPhone modeļus, un ierastajā septembra prezentācijā mēs ieraudzījām jaunus Apple Watch viedpulksteņus un iPad planšetdatorus, Caviar jau paspējis piedāvāt otro modificēto iPhone 12 versiju. Pirmā modifikācija, protams, ir apzeltīts iPhone 12, bet tieši šī versija, kura veltīta Apple pirmajam datoram ir kaut kas neierasts, jo parasti Caviar piedāvājumā patiešām ir telefoni, kuri aprīkoti ar dažādiem dārgmetāliem.

    Reklāma

    Pirmais Apple dators nepavisam nelīdzinājās tam, ko mēs redzam šodien, jo tas tika uzbūvēts 1976. gadā, aizsākot mūsdienu datoru laikmetu. Caviar apgalvo ka katrā modicētajā iPhone 12 koka aizmugurē būs iekļauta daļa no oriģinālās mātesplates, kuru parakstījis pats Stīvs Vozņaks. Tāpat to rotās nosaukums Apple, kāds tas bija tajā laikā, radot šobrīd pasaules klases brendu. Neiztiek arī bez elementiem, kuri veidos vārdu “COMPUTER”, attiecinot uz šī termina rašanos.

    Kā redzams, tad Caviar principā izmanto iPhone 12 izskatu, kāds tas līdz šim ir parādījies dažādā baumās, pieņemot, ka izmainījies triju kameru izkārtojums, to papildinot ar Lidar sensoru, tomēr tas joprojām nav apstiprināts. Tiks piedāvāts ļoti ierobežots preču skaits, kas varētu būt deviņi eksemplāri, no kuriem iPhone 12 Pro versija maksā 9020 EUR, bet Pro Max 9440 EUR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma