Web Analytics
More
    Reklāma

    Ar varu pārklāts iPhone vāciņš iznīcinās baktērijas

    Jaunākie raksti

    Pandēmijas laikā atkal aktualizējās jautājums par to, cik tad tīri vai netīri ir mūsu telefoni, kurus lietojam ikdienā, un, protams, tie ir ļoti bagātīgi pārklāti baktērijām, tāpēc iepriekš bijām rakstījuši par dažādām dezinfekcijas iespējām. Taču tā kā gandrīz katrs no mums lieto telefona aizsargapvalku, tad uzņēmums Aeris piedāvā speciālo ar varu pārklāto vāciņu, kurš veido dabisko aizsargslāni.

    Varš ir zināms kā dabisks baktēriju un vīrusu iznīcinātājs, tāpēc vāciņš, pārklāts ar plānu metāla kārtiņu, darbojas kā pretpatogēnā aizsardzība, kā arī tas veido ļoti izturīgu un stingru aizsargapvalku. Kā apgalvo Aeris, tad 100% pārklājums iznīcinās visas baktērijas un vīrusus, ar kuriem telefonam lietošanas gaitā nāksies sastapties. Papildus tam vara pārklājums ar laiku apsūbēs, sniedzot stilīgu zaļganu efektu vāciņam.

    Avots: CultOfMac

    Aeris Copper Case pieejams visiem iPhone modeļiem sākot no iPhone 6 izmēra līdz lielākajam iPhone 11 Pro Max. Tā cena ir 39 USD, un piegāde ir iespējama arī uz Latviju. Iespējams, ka nākotnē tieši šāda veida vāciņus ieraudzīsim kopā ar jauno telefonu kastītē, jo jau šobrīd daļa ražotāju iekļauj caurspīdīgu apvalku katram modelim.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Agris
    28.09.2020 16:20

    Ak šī latviešu valodā – gribēju jau ar varu uzlikt vāciņu, bet izrādās vajag vāciņu ar varu, bet varas man nav

    Ruksis
    28.09.2020 16:52
    Reply to  Agris

    Apvarots vāciņš – skan jaukāk :)

    Jurčiks
    28.09.2020 16:24

    Essential oils un kristāli vairāk pasargās no covid nekā šis vāciņš.

    1029
    28.09.2020 16:40
    Reply to  Jurčiks

    Pie nosacījuma, ka ūdens vietā dzer vīnu. Zināms taču, ka pandēmiju laikā vīns bija drošāka izvēle par ūdeni no strauta. Un ja vēl sudraba vāciņš (kam arī ir antibakteriāla iedarbība) – tad jau vispār punkts un āmen.

    Reklāma