Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft Outlook iegūs jaunas balss komandas un uzlabotu funkcionalitāti

    Jaunākie raksti

    Microsoft nesen kā ziņoja par uzlabojiem savā saziņas programmā Teams, bet pie papildus funkcionalitātes tikusi arī uzņēmuma e-pasta lietotne, kura ir itin populāra tieši biznesa lietotājiem. Tāpat uzņēmums veicina lietotājus pāriet uz mobilajiem risinājumiem.

    Outlook mobilā lietotne saņems jaunas balss komandas, lai padarītu ikdienas darbu ērtāku, ļaujot ar savu balsi gan nosūtīt ziņas, izveidot kalendāra ierakstus, kā arī sazināties ar citiem kolēģiem. Tāpat datora un interneta e-pasta versijās būs izcelta iespēja lietotājam lejupielādēt mobilo lietotni, lai pēc tam ar QR koda noskanēšanu uzreiz ielogotos savā e-pastā. Tas ir darīts ar domu, lai popularizētu mobilās Outlook versijas izmantošanu, kā arī piedāvātu papildus mobilitāti.

    Reklāma

    Tāpat e-pasts paliks nedaudz gudrāks, piedāvājot noteiktu tikšanās laiku kalendārā tajā brīdī, kad tiek atbildēts otrai personai, kā arī Outlook jau pats paredzēs turpmāko tekstu, kas šobrīd ir jau pieejams Gmail servisā. Laikapstākļu informācija parādīsies kalendāra skatā, ļaujot labāk sagatavoties darbadienai. Tāpat parādīsies mazi uzlabojumi, ļaujot vairāk lietu paveikt tieši no paša Outlook, taču šeit var rasties situācija, ka serviss jau kļūst pietiekami pārbāzts ar visām iespējām.

    Avots: Microsoft
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    budzis
    26.09.2020 08:45

    Diemžēl tas viss nebūs pieejams latviešu valodā

    Reklāma